Breaking News
-->

Pole position και... κράξιμο από τον Χάμιλτον(video)

19 Μαρτίου 2016

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα εκκινήσει από την πρώτη θέση του αυστραλιανού Grand Prix, καθώς ήταν ο ταχύτερος πιλότος στις κατατακτήριες δοκιμές του Σαββάτου. Ο Βρετανός πιλότος άφησε στη δεύτερη θέση τον ομόσταβλό του, Νίκο Ρόσμπεργκ, ενώ τρίτος ήταν ο Σεμπαστριάν Φέτελ με Ferrari. 



Η πρώτη πεντάδα συμπληρώθηκε από τους Ραϊκόνεν και Βερστάπεν. Αυτή ήταν η 50η pole position στην καριέρα του Χάμιλτον στη Formula 1.Πλέον βρίσκεται στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας, πίσω από τους Μίκαελ Σουμάχερ και Άιρτον Σένα.Οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα της Μελβούρνης έγιναν με τον νέο τρόπο, τον οποίο εφαρμόζει φέτος για πρώτη φορά η παγκόσμια ομοσπονδία. 

Όπως αποδείχτηκε στην πράξη, το συγκεκριμένο εγχείρημα δε στέφθηκε με επιτυχία, καθώς αρκετοί πιλότοι εγκατέλειψαν τις προσπάθειές τους, αρκετά πριν από την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών.

Μάλιστα ο Χάμιλτον δεν μάσησε τα λόγια του: «Μου έλειψαν οι παλιές ημέρες που το μόνο που σκεφτόσουν ήταν να μπεις στον αγώνα και να αρχίσεις να τρέχεις, και να τρέχεις και να τρέχεις. Όλο αυτό με τον έναν γύρο είναι... εντάξει αλλά νομίζω ότι άκουσα από πολλούς να λένε ότι το θέαμα δεν ήταν καλό για τους θεατές. Όλοι οι μηχανικοί μου έλεγαν ότι θα υπάρξει πρόβλημα, αλλά και πάλι λένε ότι η FIA θα τους αγνοήσει».

pamesports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics