Breaking News
-->

Σφοδρή σύγκρουση στο Αυστραλιανό γκραν πρι (video)

20 Μαρτίου 2016

Η σφοδρή σύγκρουση ανάμεσα στα μονοθέσια των των Φερνάντο Αλόνσο και Εστέμπαν Γκουτιέρες, σημάδεψαν το Grand Prix της Μελβούρνης, χωρίς ετυχώς όμως να υπάρξουν τραυματισμοί.



Όλα έγιναν στον 18ο γύρο όταν ο Φερνάντο Αλόνσο επιχείρησε να προσπεράσει τον Εστέμπαν Γκουτιέρες, αλλά το πρόωρο φρενάρισμα του τελευταίου είχε σαν αποτέλεσμα η McLaren του πρώτου να συγκρουστεί με το πίσω μέρος της Haas.

Το μονοθέσιο του Ισπανού πιλότου σηκώθηκε στον αέρα και κατέληξε με ταχύτητα στις μπαριέρες, ενώ αυτό του Μεξικανού καταστράφηκε. 

Ευτυχώς και οι δύο οδηγοί βγήκαν σώοι από τα συντρίμμια, με τον Αλόνσο να κουτσαίνει αρχικά, αλλά στη συνέχεια να κάνει νόημα πως όλα είναι καλά. 

Αμφότεροι οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο της πίστας, για προληπτικούς λόγους και-φυσικά-ο αγώνας τελείωσε πρόωρα για αυτούς, ενώ η κόκκινη σημαία οδήγησε σε μεγάλη διακοπή τον αγώνα.

 

in.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics