Breaking News
09 Οκτωβρίου 2022

Καρφίτσα... δεν πρόκειται να πέφτει στο Γεντί Κουλέ στον σημερινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό (16:00), αφού οι φίλαθλοι της κρητικής ομάδας εξαφάνισαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια.


Την απόλυτη στήριξη του κόσμου της ομάδας θα έχουν ο Νίκος Νιόπλιας και οι παίκτες, αφού οι οπαδοί του ΟΦΗ εξάντλησαν τα εισιτηρία για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό λίγες ώρες πριν την έναρξή του (16:00).

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό συν στην ψυχολογία των παικτών της κρητικής ομάδας, που θέλει να επανακάμψει μετά το κακό της ξεκίνημα, ξεκινώντας παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο δύσκολο σημερινό εντός έδρας παιχνίδι με τους «ερυθρολεύκους».

Το αποτέλεσμα αυτό είχε κατά κάποιο τρόπο προαναγγήλει ο ΟΦΗ με ανάρτηση που έκανε στα επίσημα social media της ομάδας την Παρασκευή (07/10).

GAZZETTA.GR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σήμερα 08 Οκτωβρίου γιορτάζουν

 

 

 

Ο Γιώργος Γιακουμάκης «χτύπησε» στο τελευταίο λεπτό, χαρίζοντας το τρίποντο στη Σέλτικ (1-2)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics