Breaking News
24 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε η άδεια των εννέα ημερών και οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ επέστρεψαν στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο με την προπόνηση της Πέμπτης (24/11).


Ουσιαστικά ξεκίνησε η μίνι προετοιμασία της κρητικής ομάδας μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Από την ΠΑΕ δεν επισημοποιηθεί τίποτε ακόμη, αλλά είναι γνωστό πως στο Ηράκλειο θα κάνουν επίσης χειμερινή προετοιμασία η Άντερλεχτ και η Μάδεργουελ, ενώ θα υπάρξουν και φιλικά παιχνίδια στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”.

Το ενημερωτικό δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά με την επιστροφή στις προπονήσεις:

«Μετά από απουσία εννέα ημερών με άδεια, λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος για το παγκόσμιο κύπελλο, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας επέστρεψαν σήμερα (24/11) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, με την προπόνηση να περιλαμβάνει ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Miguel Guerrero ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, όπως και ο Κοσμάς Τσιλιανίδης. Ο Βασίλης Σηφάκης έκανε θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης, με τους Jon Toral και Κώστα Γιαννούλη να συνεχίζουν θεραπεία.

Θεραπεία έκανε και ο Fjorin Durmishaj, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού από το ματς με τον Λεβαδειακό. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Juan Neira, ενώ ο Thievy Bifouma ταλαιπωρείται από ίωση και δεν προπονήθηκε.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (25/11) και θα είναι διπλή, στις 10:30 το πρωί και στις 18:00 το απόγευμα.»
ATHLITIKO.GR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Στις 27 Νοεμβρίου «Nafplio Castle Run 2022»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics