Breaking News
17 Δεκεμβρίου 2022

Ιστιοπλοΐα: Με 90 σκάφη από 7 ομίλους ο αγώνας Techno 293 και Techno 293 Plus

 

Με 90 σκάφη από 7 ομίλους ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 16/12 στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο. Βουλιαγμένης ο αγώνας στις κατηγορίες Techno 293 και Techno 293 Plus που δεν είχε διεξαχθεί στο «Athens International Sailing Week 2022», λόγω συμμετοχής των Ελλήνων ιστιοπλόων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Συνολικά θα τρέξουν 7 σκάφη στα Techno Plus, 29 στα Techno U17, 33 στα Techno U15 και 21 στα Techno U13 σε έναν αγώνα που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Ως εκ τούτου η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία θα τον μεταδώσει σε Live Streaming από το κανάλι της στο You Tube και το Facebook όπως έχει πράξει σε άλλους 13 σημαντικούς αγώνες μέσα στο 2022 σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ο καθένας, δηλαδή μέχρι και την Κυριακή θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει ζωντανά τις ιστιοδρομίες σε μια κατηγορία που η χώρα μας έχει κάνει αλματώδη βήματα προόδου και σε διεθνές επίπεδο έχει σημειώσει πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Παράλληλα σήμερα ολοκληρώνεται στον Ν.Ο. Ειρήνης και Φιλίας το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Finn στο οποίο συμμετέχουν πέντε σκάφη.

Μετά και την τρίτη ιστιοδρομία προηγείται ο Αντώνης Τσότρας του Ολυμπιακού με 3 βαθμούς και ακολουθούν οι Αλέξανδρος Νικηφόρος Ραρής του Α.Ι.Ο. Ρίου Ιάσων με 7 β. και ο Ειρηναίος Γναφάκης του Ν.Ο. Κατοίκων Βουλιαγμένης με 10 βαθμούς.

Αμέσως μετά ακολουθεί στον ίδιο όμιλο το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας Star το οποίο ολοκληρώνεται στις 21 του Δεκεμβρίου.

 onsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Α1 ΕΠΣΗ

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics