Breaking News
26 Ιανουαρίου 2023

Ο ΟΦΗ θα έχει τη στήριξη των οπαδών του στο κυριακάτικο ματς (29/1-16:0) με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη καθώς εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα της Κρητικής ομάδας.

Ο ΟΦΗ θα έχει τη στήριξη των οπαδών του στο κυριακάτικο ματς (29/1-16:0) με τον Ολυμπιακό στο Καραΐσκάκη καθώς εγκρίθηκε το σχετικό αίτημα της Κρητικής ομάδας.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζήτησε και πήρε εισιτήρια για το «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τους συνδέσμους του νησιού να ετοιμάζουν οργανωμένη μετακίνηση στο γήπεδο.
Ο ΟΦΗ πήρε το «οκ» από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και Πολιτισμού, από αστυνομία και από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, με τους φίλους των «ασπρόμαυρων» να αναμένεται να δώσουν τον δικό τους παλμό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»!
Η σχετική ενημέρωση από τον σύνδεσμο «Snakes 4 Heraklion club» αναφέρει: «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κόσμο του ΟΦΗ ότι σήμερα πριν από λίγο λάβαμε ενημέρωση για την πρόταση μας ως προς την ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ στο γήπεδο Καραισκάκη.
από Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κ Πολιτισμού
από αστυνομία
από ΠΑΕ Ολυμπιακός


Θα λάβετε ενημέρωση μέσα στην ημέρα για τις ώρες προσέλευσης και εγγραφής της εκδρομής στις λέσχες μας. Στο πλοίο μπαίνω για εκδρομηηη! ΘΥΡΑ 4 1986».
Διαιτητής ο Παπαδόπουλος


Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τα παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Το ματς Ολυμπιακός - ΟΦΗ ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας.


Ο Πορτογάλος, Λουίς Γκοντίνιο ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει την σημαντικότερη αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 19:30 στην Opap Arena.


Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα σφυρίξει ο Τζήλος.

ekriti
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics