Breaking News
24 Απριλίου 2023

Στον ΟΦΗ μέχρι το 2024 ο Γιαννούλης


Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός κι ένας εκ των πιο έμπειρων ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Κώστας Γιαννούλης, θα φοράει τα ασπρόμαυρα ως το καλοκαίρι του 2024.

Εντάχθηκε στο ρόστερ τον Ιανουάριο του 2019, έχει ήδη ξεπεράσει το φράγμα των 100 συμμετοχών με τη φανέλα του ΟΦΗ και αποτελεί πλέον έναν από τους μακροβιότερους ποδοσφαιριστές της νέας εποχής, με συνολικά πάνω από 380 επίσημους αγώνες στην καριέρα του.

Έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά του με όλες τις στιγμές που έχει ζήσει η ομάδα μας τα τελευταία χρόνια, ενώ για τον ίδιο, ο ΟΦΗ αποτελεί πλέον την ομάδα, τη φανέλα της οποίας έχει φορέσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 24 Απριλίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ προσπάθησε για την υπέρβαση όμως δεν τα κατάφερε

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics