Breaking News
21 Ιουνίου 2023

Γιούχτας: Στις Αρχάνες ξυπνούν μνήμες από το καλοκαίρι του 2007!


Τότε δεν τα είχαν καταφέρει στα μπαράζ αλλά τελικά ανέβηκαν στο Περιφερειακό λίγους μήνες αργότερα

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2007 ξυπνούν στις Αρχάνες, με την ευχή όλων πάντως να είναι ο Γιούχτας να καταφέρει την Παρασκευή να εξασφαλίσει το εισιτήριο ανόδου μέσω των μπαράζ και να μην χρειαστεί να περιμένει με αγωνία το επόμενο διάστημα για να βγει κατηγορία!

Πριν 16 χρόνια λοιπόν, ο Γιούχτας είχε αγωνιστεί σε μπαράζ ανόδου, ως δευτεραθλητής τότε της Α1 ΕΠΣΗ (την απευθείας άνοδο ως πρωταθλητής είχε πάρει ο Μοχός).

Σύμφωνα τα τότε δεδομένα, οι δευτεραθλητές της Κρήτης θα έπαιζαν νοκ-άουτ παιχνίδια σε ουδέτερες έδρες για να βγει μια ομάδα ακόμα στο ΠεριφερειΟ Γιούχτας τον ημιτελικό των μπαράζ τον έδωσε στα Μισίρια με το Βραχάσι και επικράτησε με 3-0 αλλά στον τελικό, παρότι ήταν φαβορί, ηττήθηκε με 1-0 από τον Μινώταυρο και έχασε την απευθείας άνοδο.

Τότε ο Γιούχτας είχε στο πλευρό του πάνω από 1000 οπαδούς! Το μπαράζ είχε γίνει στη Σοχώρα και ο Γιούχτας είχε προπονητή τον Μιχάλη Καλυκάκη ενώ στο ρόστερ του ξεχώριζαν ο αείμνηστος Νίκος Γιαλαμάς, ο Μηνάς Πίτσος, ο Λόιντ Λίσλεβαντ, ο Νίκος Ανδριανάκης, ο Κώστας Τσαφαντάκης, ο Άγγελος Κασσωτάκης κ.α.

Πρόεδρος ήταν ο Κώστας Μπουνάκης, ο οποίος είναι πλέον μέλος της ΕΠΣΗ αλλά παραμένει διαχρονικά δίπλα στην ομάδα.

Η σύνθεση στο μπαράζ με τον Μινώταυρο: Γιαλαμάς, Σερλιδάκης, Ανδριανάκης, Πανταζής (43 λ.τ. Στρίντζης), Λίσλεβαντ, Πετράκης, Τσαφαντάκης, Σφακιανάκης, Κακουλάκης (38 λ.τ. Τσουπάκης), Πίτσος (76ʼ Φωτεινιάς), Κασσωτάκης.

Η ήττα από τον Μινώταυρο έφερε απογοήτευση στις Αρχάνες αλλά οι ελπίδες έμειναν ζωντανές, περιμένοντας να ανοίξει θέση στο Περιφερειακό.

Τελικά αποχώρησε ο Αστέρας Χαλέπας από τα Χανιά, την άνοδο διεκδίκησε ο Γρανίτης Χανίων που είχε τερματίσει τέταρτος στο πρωτάθλημα εκείνης της σεζόν αλλά ο Γιούχτας έκανε παρέμβαση στην ΕΠΟ, ζητώντας να πάρει εκείνος το εισιτήριο ανόδου ως επιλαχών από τα μπαράζ των δευτεραθλητών.

Οι νομικοί της Ομοσπονδίας δικαίωσαν εντέλει την ομάδα των Αρχανών, η οποία ανέβηκε τον… Σεπτέμβριο στο Περιφερειακό και μάλιστα πήρε ειδική προθεσμία για να κάνει μεταγραφές. Λέτε στις Αρχάνες να ξαναζήσουν κάτι ανάλογο μετά από 16 χρόνια;;;

 Από:Βαρδαλαχάκης Μανώλης
neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 20/06

 

 

 

 

 

Η χώρα μας θα συμμετέχει με οκτώ συνολικά αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Motocross Εφήβων FIM

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics