Breaking News
13 Οκτωβρίου 2023

Κολύμβηση: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου Αθήνας η Δράκου λόγω προβλήματος υγείας


Η έμπειρη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε άτυχη και θα χάσει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό και με σπουδαίες αντιπάλους.

 Ένα πρόβλημα υγείας δεν θα επιτρέψει στη Νόρα Δράκου να δώσει το «παρών» στο μίτινγκ του Παγκοσμίου Κυπέλλου κολύμβησης, που αρχίζει την Παρασκευή (13/10) στο ΟΑΚΑ.

Η έμπειρη Ελληνίδα πρωταθλήτρια στάθηκε άτυχη και θα χάσει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό και με σπουδαίες αντιπάλους, όπως, όμως, τονίζει η ίδια σε ανάρτησή της, θα βρίσκεται στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να παρακολουθήσουν από κοντά τη σπουδαιότερη διεθνή διοργάνωση κολύμβησης που φιλοξενεί η Ελλάδα, μετά τους Ολυμπιακούς του 2024.


Στην ανάρτησή της, η Δράκου αναφέρει: «Αύριο ξεκινάει η μεγαλύτερη γιορτή κολύμβησης μετά από πολλά χρόνια στην Αθήνα! Όλα τα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για ένα τριήμερο γεμάτο αγώνες! Δυστυχώς ένα πρόβλημα υγείας με αφήνει εκτός διοργάνωσης και είναι κάτι που με λυπεί πολύ καθώς περίμενα με μεγάλη χαρά να αγωνιστώ μπροστά στο ελληνικό κοινό! Θα είμαι όμως στις κερκίδες να στηρίζω τους αθλητές και την προσπάθειά τους! Όσοι είστε Αθήνα μη χάσετε αυτή τη διοργάνωση. Θα είναι πολύ όμορφη εμπειρία για όλους όσους αγαπούν τον αθλητισμό! Ραντεβού λοιπόν 13 – 15/10 στο ΟΑΚΑ»

zougla.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Σημερα ξεκινούν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Euro 2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics