Breaking News
18 Οκτωβρίου 2023

Γυναίκες ΟΦΗ: Εντυπωσιασμένες με την στήριξη του κόσμου



Η πρεμιέρα για τις Γυναίκες του ΟΦΗ στο ΒΑΚ και η νίκη με 2-0 επί του Ατρόμητου συνοδεύτηκε από την ένθερμη συμπαράσταση των φιλάθλων της ομάδας στο ΒΑΚ. Γι’ αυτό το λόγο εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, αλλά και η Διοικούσα Επιτροπή της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους του ΟΦΗ, για τη στήριξη τους, στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, στον αγώνα της πρεμιέρας με τις Νέες Ατρομήτου (2-0). Τα κορίτσια μας, ενθουσιάστηκαν και προσπάθησαν να δώσουν στο γήπεδο τον καλύτερο τους εαυτό, σε ένα παιχνίδι γιορτή. Το ευχαριστώ των κοριτσιών του ΟΦΗ στους φιλάθλους, μετά το τέλος του αγώνα, έδειξε την ικανοποίηση και τη χαρά τους. Μακάρι αυτή η ατμόσφαιρα, να υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια μας, γιατί τα κορίτσια έχουν ανάγκη των κόσμο μας, για να κάνουν πράξη τα όνειρα τους, στην φετινή σεζόν. Και πάλι, ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Στην Εθνική η Πατερνά

Άλλη μια κλήση αθλήτριας του ΟΦΗ ήρθε για τα Εθνικά μας συγκροτήματα. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της ΕΠΟ, η Μαρία Πατερνά κλήθηκε στην Εθνική ομάδα Γυναικών, προκειμένου να συμμετάσχει σε επίσημους αγώνες του UEFA WOMEN'S Nations League 2023/24, με την αντίστοιχη ομάδα της Ουκρανίας, που θα γίνουν 27 και 31/10 στο Ηράκλειο.
neakriti.gr

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφερουν και τα παρακάτω θέματα

Ο καιρός σήμερα 17/10/2023

 

 

 

 

Η μονομαχία των αιωνίων ορίστηκε για τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 20:15

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics