Breaking News
21 Νοεμβρίου 2023

Μια ξεχωριστή εμπειρία για περισσότερες από 30 ημέρες έζησαν όσοι βρέθηκαν στο Knossos Beach τον μήνα Οκτώβριο μέχρι και αρχές Νοεμβρίου.

 

Οι χώροι του ξενοδοχείου Knossos Beach

 Bungalows Suites Resort & Spa μετατράπηκαν σε κινηματογραφικό στούντιο αφού έγινε το κέντρο των γυρισμάτων για ελβετική ταινία που θα προβληθεί στις αίθουσες τέλη του 2024 αρχές του 2025.

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή της ελληνικής εταιρείας ΦΙΛΜΙΚΗ production και της ελβετικής Zodiac pictures.

Ένα πολυπληθέστατο συνεργείο με περισσότερους από 50 επαγγελματίες, Έλληνες και ξένους έμεινε στο ξενοδοχείο όλο αυτό το διάστημα ενώ η τοποθεσία, οι χώροι του και οι φυσικές ομορφιές και με άλλα σημεία συνδυαστικά, κάλυψαν τις απαιτητικές ανάγκες των γυρισμάτων, χάρη στον επαγγελματισμό των συντελεστών και όλων των συμμετεχόντων της συμπαραγωγής.

Η ταινία φέρει τον τίτλο “Sisters” και πραγματεύεται τις σχέσεις που δημιουργούνται ανάμεσα σε δυο κορίτσια μεικτής οικογένειας που ψάχνουν τους ρόλους τους, στις νέες συνθήκες της νέας τους οικογένειας.

Αυτή η κοινωνική ιστορία διαδραματίζεται στην Κρήτη κάπου στη δεκαετία του 1990.

«Για το ξενοδοχείο μας ήταν μεγάλη τιμή που επιλέχθηκε για να γίνουν τα γυρίσματα αυτής της ελληνο- ελβετικής συμπαραγωγής. Το Ηράκλειο, η Κρήτη, η χώρας μας έχει πλέον νέες προοπτικές ως κινηματογραφικός προορισμός. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι μόνο στην Κρήτη φέτος γυρίστηκαν πέντε μεγάλες παραγωγές»,

Αυτό το νέο τοπίο συνεισφέρει στην οικονομία, ενισχύει την εξωστρέφεια, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου,  διαφημίζει τον τόπο μας, τις συνήθειες μας, την κουζίνα μας, τους ανθρώπους μας, την Ελλάδα, με τον καλύτερο τρόπο», σημείωσε ο κ. Γιώργος Λογιάδης.

Σημειώνεται ότι η ραγδαία αύξηση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών γυρισμάτων στην Ελλάδα οφείλεται στην εφαρμογή του προγράμματος cash rebate από το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ).

Μέσω του ΕΚΟΜΕ δίνονται επενδυτικά κίνητρα για να γίνονται στη χώρα παραγωγές ελληνικές και διεθνείς. Το κονδύλια είναι από τον κρατικό προϋπολογισμό ανέρχονται σε περίπου 50 εκ. ευρώ ετησίως.

Υπάρχει ως οργανισμός σε όλα τα κράτη της Ε.Ε και στην Ελλάδα, από το 2018.

Ενδεικτικό είναι ότι από τον Απρίλιο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2022, τα ποσά που έχουν επενδυθεί στην παραγωγή οπτικοακουστικών έργων στη χώρα μας ξεπερνούν τα 349.000.000 ευρώ.

Με εκτίμηση

Γιώργος Λογιάδης

 

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

Τη μνήμη του «χρυσού» πρωταθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης τίμησε ο κόσμος του αθλητισμού

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics