Breaking News
24 Νοεμβρίου 2023

Ο Σαρλ Λεκλέρκ έκανε τον ταχύτερο χρόνο στο FP2 του Grand Prix στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.

 

Grand Prix Άμπου Ντάμπι: Πρωτιά του Λεκλέρκ στο «επεισοδιακό» FP2
Δύο διακοπές στιγμάτισαν την περίοδο των δεύτερων ελεύθερων δοκιμαστικών στην πίστα του Άμπου Ντάμπι. Στην έξοδο τρία ο Κάρλος Σάινθ είχε σύγκρουση με αποτέλεσμα να «πληγώσει» τη Ferrari του και να υπάρξει μισάωρη διακοπή.

Η δεύτερη διακοπή προήλθε από τον Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος είχε επαφή με την Haas του και έτσι βγήκαν ξανά οι κόκκινες σημαίες. Όσο είχαμε δράση ο Σαρλ Λεκλέρκ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με μαλακή γόμα (1:24,809) και έτσι πήρε την πρώτη θέση.

Ο Λάντο Νόρις της McLaren ήρθε δεύτερος με 43 χιλιοστά διαφορά από το χρόνο του Μονεγάσκου, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε ο Μαξ Φερστάπεν που είχε παράπονα από τον τρόπο συμπεριφοράς του μονοθεσίου του.

Συνέχεια στην καλή του απόδοση έδωσε ο Βάλτερι Μπότας, αφού ήρθε τέταρτος μπροστά από τον Σέρχιο Πέρεζ. Έκτος τερμάτισε ο Τζορτζ Ράσελ, o οποίος ήταν τρία δέκατα του δευτερολέπτου μακριά από την κορυφή.

Την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Γκουάνγιου Ζου, Λιούις Χάμιλτον, Πιέρ Γκασλί και Όσκαρ Πιάστρι. Το Σάββατο (25/11) η δράση ξεκινά με τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά (12:30) και ολοκληρώνεται με τις κατατακτήριές δοκιμές στις 16:00.
fosonline.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Σήμερα 24 Noεμβρίου γιορτάζουν

 

 

 

 

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στις 18:15 τον Βόλο στο Ηράκλειο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics