Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2023

Δημήτρης Αντωνάτος: Ξέρω ότι όταν μπω στο κλίμα του ανταγωνισμού μπορώ να ρίξω μεγάλες βολές
«Μετά από τις περσινές εμφανίσεις έχω την αυτοπεποίθηση».

 

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημήτρης Αντωνάτος: Ξέρω ότι όταν μπω στο κλίμα του ανταγωνισμού μπορώ να ρίξω μεγάλες βολές, δήλωσε στο segas.gr ο 17χρονος πρωταθλητής της σφαιροβολίας.

Ο Δημήτρης Αντωνάτος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά για προπονήσεις γιατί όπως είπε «στην Κεφαλονιά είχε λίγο κρύο».

«Στόχος το καλοκαίρι είναι το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ20 στη Λίμα. Μετά από τις περσινές εμφανίσεις έχω την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε έναν μεγάλο αγώνα. Ξέρω ότι όταν μπω στο κλίμα του ανταγωνισμού μπορώ να ρίξω μεγάλες βολές», είπε.

Αμέσως μετά τη διοργάνωση που θα γίνει στο Περού ο αθλητής που προπονείται με τον Γρηγόρη Τζωρτζιάδη θα εγκατασταθεί στο Κάνσας όπου θα φοιτήσει σε Πανεπιστήμιο της πόλης.
stivostime.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Σε ηλικία 24 ετών έφυγε από τη ζωή ο διεθνής με τη Βενεζουέλα μπασκετμπολίστας Γκάρλι Σόχο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics