Breaking News
11 Φεβρουαρίου 2024

Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Η Σελήνη περνάει σήμερα στον ηλιακό 12ο οίκο σου, δείχνοντας μια στιγμή για παρασκηνιακές δραστηριότητες, επιπλέον ξεκούραση και ιδανικά μια ανακούφιση από πρόσφατες απαιτήσεις ή ανταγωνιστικές καταστάσεις ζωής. Είναι μια καλή στιγμή να ψάξεις μέσα σου για απαντήσεις. Αναζήτησε τρόπους για να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και να συνδεθείς με τις πνευματικές σου ανάγκες. Ενώ είσαι διαθετημένη να αποσυρθείς και είναι καλό για σένα, μπορεί να υπάρξει ένα πλεονέκτημα στα επαγγελματικά σου τώρα. Καθώς όμως η μέρα προχωρά, υπάρχει μια τάση για μεικτά σήματα ή επικοινωνίες.

Ταύρος

Με τη Σελήνη στον τομέα της ευθύνης και εικόνας σου όλη μέρα, εστιάζεις στους κανόνες και τους μεγαλύτερους στόχους σου. Ωστόσο δε νιώθεις την τυπική πίεση από αυτή την άποψη και αντίθετα, τείνεις να αισθάνεσαι συνδεδεμένη και σχετικά ικανοποιημένη για τη γενική σου κατεύθυνση. Υπάρχει συμπόνια και υπομονή στην προσέγγιση σου προς τους άλλους. Οι αλληλεπιδράσεις ένας προς έναν μπορούν να ευδοκιμήσουν. Αργότερα σήμερα ωστόσο, μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα που έρχεται στο παιχνίδι μπορεί να υποδεικνύει κάποια θολή σκέψη ή ασαφείς κατευθύνσεις.


Δίδυμοι

Σήμερα μπορεί να έχεις τη διάθεση για κάτι που δεν είναι ρουτίνα ή απλώς για μια περιπέτεια, καθώς προτιμάς λίγη ελευθερία ή περιθώρια για αυθόρμητη ανακάλυψη. Μπορεί να υπάρχει χρήσιμη υποστήριξη για δραστηριότητες συνεργασίας ιδιαίτερα με ένα σύντροφο ή στενό φίλο. Οι ενέργειες του 1ου μισού της ημέρας τείνουν να υποστηρίζουν φυσικές ανακαλύψεις και αυθορμητισμό, ενώ μπορεί να νιώσεις λίγο χαμένη ως προς το τι θέλεις να κάνεις το υπόλοιπο της ημέρας. Αλλά ακόμα και με κάποια συννεφιασμένη σκέψη καθώς η μέρα προχωρά, θα μπορούσες να βρεθείς με ένα φυσικό, αισιόδοξο πνεύμα.

Καρκίνος

Η μέρα ευνοεί την περισυλλογή και την παρατήρηση και μπορεί να επιλέξεις να χαλαρώσεις με κάποιο τρόπο ή να αποσυρθείς από τακτικές δραστηριότητες, για να συνδεθείς με τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου. Η μέρα ευνοεί τη συνεργασία με τους γύρω σου. Ενώ έχεις την τάση να είσαι λίγο ενδοσκοπική, η μέρα είναι εντούτοις καλή για να απολαύσεις κάποια κουβέντα. Εύκολα βρίσκεις κάτι συναρπαστικό και ελκυστικό στο οποίο ρίχνεις την ενέργεια σου ακόμα κι αν κάνεις πράγματα μόνη σου. Τα συναισθήματα σου είναι έντονα αλλά συγκρατημένα και είσαι ιδιαίτερα ευρηματική.

Λέων

Με τις σημερινές διελεύσεις αναζητάς καταστάσεις, στόχους, ιδέες και ανθρώπους που σε κάνουν να νιώθεις καλά. Η σχετικά εύκολη ενέργεια είναι μαζί σου σήμερα για κοινωνικοποίηση και απόλαυση νέων εμπειριών. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι τα καταφέρνεις καλύτερα σε καταστάσεις που σου επιτρέπουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Μπορεί να υπάρξει ένα πλεονέκτημα που αποκτάτε μέσω μελετών ή ειδήσεων. Μια διέλευση Ερμή – Ποσειδώνα που έρχεται στο παιχνίδι αργότερα σήμερα, μπορεί να υποδηλώνει κάποια αναποφασιστικότητα ή έλλειψη σαφήνειας. Αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό, αλλά θα μπορούσε επίσης να ανακατευθύνει τη σκέψη σου με θετικούς τρόπους.

Παρθένος

Η εστίαση σου είναι μάλλον προσανατολισμένη στη σχέση αυτή τη στιγμή. Είναι η εποχή του σεληνιακού κύκλου, όπου κάποιος στη ζωή σου τείνει να πάρει το επίκεντρο και είναι λογικό να το επιτρέψεις να συμβεί. Μπορεί να χαλαρώσεις τα προσωπικά σχέδια σου προς το παρόν, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο για να κατανοήσεις το ρόλο μιας σημαντικής σχέσης στη ζωή σου ή εξετάζοντας την προσέγγιση σου στους άλλους πιο προσεκτικά. Ωστόσο μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση ή ελλιπείς πληροφορίες για διαχείριση αργότερα μέσα στη μέρα. Μια δευτερεύουσα προκλητική πτυχή Ερμή – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι και μπορεί να διεγείρει ιδεαλιστικές επιθυμίες.

Ζυγός

Η Σελήνη στον τομέα της δουλειάς και της ρουτίνας σου σήμερα σε κάνει να ανησυχείς για τη φροντίδα των λεπτομερειών. Αυτή η διέλευση της Σελήνης είναι σύντομη αλλά χρήσιμη, καθώς σου υπενθυμίζει τη σημασία του να φέρεις καλύτερα σε μια τάξη τη ζωή σου. Στόχος να χειριστείς μικρές εργασίες που είναι σημαντιές. Η οικογένεια ή η επιθυμία να απολαύσεις το χρόνο διακοπής μπορεί να σε παρακινήσει τώρα. Ενώ οι διελεύσεις της επόμενης μέρας μπορεί να φαίνονται λίγο σκοτεινές είναι λογικό να στοχεύεις να απλοποιήσεις τη ζωή σου με μικρούς τρόπους.

Σκορπιός

Η εστίαση σε επιλύσιμα προβλήματα μπορεί σήμερα να είναι θεραπευτική και να επωφεληθείς απ’ οποιαδήποτε ευκαιρία για αποτοξίνωση χωρίς υπερβολική σκέψη. Η λήψη αποφάσεων δεν είναι η πιο εύκολη υπόθεση, γι’ αυτό μη βασανίζεσαι. Άσε το μυαλό σου να ξεκουραστεί έτσι ώστε να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στο επόμενο διάστημα που φαίνεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι ανάλαφρες συζητήσεις με άτομα που αγαπάς θα σε βοηθήσουν πολύ σ’ αυτό.

Τοξότης

Είσαι σε καλή κατάσταση για να αποκτήσεις νέες προοπτικές για ένα θέμα. Νιώθεις έμπνευση απ’ τα σχόλια που λαμβάνεις και απ’ την ανταλλαγή ιδεών. Καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρξει ένας δισταγμός ή μπλοκάρισμα που σε επιβραδύνει προσωρινά. Αν και μπορεί να είναι ενοχλητικές κάποιες καθυστερήσεις είναι χρήσιμες μακροπρόθεσμα, αν ανοίξουν τα μάτια σου σε περιοχές που χρειάζονται κάποια βελτίωση. Μπορείς να περάσεις όμορφα είτε με το σύντροφο σου είτε με φίλους.

Αιγόκερως

Είσαι σε καλύτερη κατάσταση για να τακτοποιήσεις τις σκέψεις σου και να παρατηρήσεις τι συμβαίνει γύρω σου σήμερα. Μπορεί επίσης να απολαύσεις ιδιαίτερα την εξερεύνηση ενός ενδιαφέροντος. Οι επικοινωνίες μπορούν να σε βοηθήσουν να τακτοποιήσεις τα συναισθήματα σου. Οι ενέργειες της ημέρας επίσης σου υπενθυμίζουν πως ίσως χρειαστεί να ακολουθήσεις κάποιους κανόνες. Κάποιες διαφωνίες με τον αγαπημένο σου είναι προσωρινές. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ σε αναζωογονεί.

Υδροχόος

Οι σημερινές διελεύσεις είναι δυνατές για να εμποτιστείς με πληροφορίες, να ενημερώσεις και να φρεσκάρεις τις γνώσεις σου, να εκπαιδεύσεις και να μελετήσεις. Το να επιτρέπεις στον εαυτό σου να ακολουθεί τη ροή αντί να προσπαθείς να τον πιέσεις σε φέρνει σε πλεονεκτικότερη θέση. Καθώς η μέρα προχωρά σου υπενθυμίζει να αναθεωρήσεις τους στόχους σου ή να τους προσαρμόσεις ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στους σκοπούς σου. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε σημεία.

Ιχθύες

Η επικοινωνία μπορεί να σε βοηθήσει να επικεντρωθείς και να ανακουφίσεις το μυαλό σου σχετικά με κάποια προβλήματα ή ανησυχίες. Ωστόσο καθώς προχωρά η μέρα οι αλληλεπιδράσεις τείνουν να πυροδοτούν παλιές προβληματικές περιοχές. Η επιβράδυνση είναι χρήσιμη, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσεις τα λάθη. Ο ερωτικός σύντροφος σου σε χρειάζεται γι’ αυτό μην του γυρίζεις την πλάτη. Εσύ που είσαι μόνη, ευχάριστες εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε αρχίσει να σε απογοητεύει σου ανεβάζουν τη διάθεση.
tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το «εισιτήριό» τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι έλαβαν οι .Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

 

 

 

 

Η νέα αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ είναι πλέον οριστική καθώς ο Πέπε Μελ αποτελεί παρελθόν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics