Breaking News
13 Φεβρουαρίου 2024

Κοπή πίτας ΕΠΣΗ με βραβεύσεις, δώρα και εκπλήξεις



Μια μεγάλη εκδήλωση με προσκεκλημένα όλα τα σωματεία διοργανώνει η ΕΠΣΗ την Παρασκευή για την ετήσια κοπή πίτας. Η ενημέρωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

"Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου ενημερώνει όλα τα σωματεία της δύναμής της ότι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή πίτας της ΕΠΣΗ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα και ώρα 19:30. Όλα τα σωματεία της Ένωσης θα παραλάβουν δύο δωρεάν προσκλήσεις και θα προσφερθεί πλήρες μενού με φαγητό και ποτό. Θα γίνουν τιμητικές βραβεύσεις σε πρόσωπα με προσφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου και θα μοιραστούν δώρα στα σωματεία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρξουν σημαντικές ανακοινώσεις και εκπλήξεις από την ΕΠΣΗ προς τα σωματεία. ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης και η ΕΠΣΗ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου κ. Νίκο Συριγωνάκη για την ανεκτίμητη στήριξή τους".

Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Το ανέκδοτο της ημέρας

 

 

 

 

Μια ημέρα νωρίτερα, το Σάββατο (24/2) θα διεξαχθεί στάδιο Ελευθερία το Αναπτυξιακό Κύπελλο Ρίψεων

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics