Breaking News
15 Μαρτίου 2024

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

 

Κριός


Μπορεί να υπάρξουν στιγμές σήμερα που νιώθεις κάποιο επίπεδο αποδιοργάνωσης ή ένα αίσθημα υπερέντασης. Ίσως χρειαστεί να ξεκουράσεις το μυαλό σου, να το τροφοδοτήσεις με περισσότερες ευφάνταστες δραστηριότητες, όνειρα και φαντασιώσεις πριν επιστρέψεις στην πρακτική σκέψη και αυξημένη ενέργεια. Απολαμβάνεις ένα οικοδόμημα ενδιαφέροντος για έργα, μάθηση και επικοινωνίες αυτές τις μέρες. Ενώ μπορεί να είσαι λίγο αποστασιοποιημένη σε κοινωνικό επίπεδο καθώς δίνεις τόση προσοχή στα ενδιαφέροντα και τη δουλειά σου, είναι μια γενικά ισχυρή περίοδος για να κάνεις σημαντική πρόοδο.

Ταύρος

Ενώ οι ενέργειες της ημέρας είναι λιγότερο από ιδανικές για δεξιότητες ακρόασης και υγιείς συνομιλίες, πρόκειται να μάθεις πολλά από τις αλληλεπιδράσεις σου τώρα. Οι απαντήσεις σου μπορεί να σε εκπλήξουν και να τροφοδοτήσουν τις σκέψεις σου. Φρόντισε να κάνεις ένα διάλλειμα από τις δουλειές και τις ανησυχίες που σχετίζονται με τα οικονομικά, εάν περιστρέφεσαι γύρω απ’ τους τροχούς σου. Τα προβλήματα δε θα λυθούν μόνο με την ανησυχία. Στην πραγματικότητα, εάν αποτραβήξεις συνειδητά τον εαυτό σου μακριά από κάθε άγχος που μπορεί να νιώθεις, μια λύση μπορεί να φτάσει πιο φυσικά όταν επιστρέψεις στο πρόβλημα αργότερα.


Δίδυμοι

Οι δημιουργικές σου δυνάμεις είναι ισχυρές σήμερα, αλλά πρόκληση μπορεί να είναι το να βρεις το χρόνο να τις αξιοποιήσεις πραγματικά και να τις χρησιμοποιήσεις. Είσαι ιδιαίτερα ομιλητική και εκτιμάς τις προοπτικές των άλλων και αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος που συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου αποσπασμένο. Είσαι πιο πρόθυμη να ενεργήσεις σύμφωνα με τις ιδέες σου, ωστόσο ένας σύντροφος ή κάποιος ειδικός μπορεί να είναι αναπόσπαστο μέρος στο να σε παρακινήσει. Είναι μια πολυάσχολη μέρα στην οποία φαίνεται να έχεις πολλά έργα ή δραστηριότητες που πραγματοποιούνται ταυτόχρονα.

Καρκίνος

Μπορεί να χρειαστεί να ξεκουραστείς ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να συγκεντρωθείς σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για να δέσεις χαλαρά άκρα, αν θέλεις να αναλάβεις ένα πιο ενεργό ρόλο. Μπορεί να υπάρξει κάποια μικρή ένταση, αλλά αν ναι, υπενθύμισε στον εαυτό σου ότι αν κινείσαι αργά και σταθερά είναι πιο πιθανό να πετύχεις τους στόχους σου με τρόπους που σε κάνουν περήφανη. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα! Μπορεί να αντιμετωπίσεις μια προσωρινή οπισθοδρόμηση ή μια αποθαρρυντική κατάσταση με τη Σελήνη και τον Κρόνο να συγκρούονται, αλλά είναι σημαντικό να αναπηδήσεις αμέσως πίσω.

Λέων

Η σημερινή μέρα φέρνει λίγη φωτεινή ενέργεια, αλλά μπορεί να υπάρξει μια μάλλον ξαφνική και μεγαλύτερη επίγνωση των ευθυνών σου. Ανάμεικτα συναισθήματα ή ορμές μπορεί να χρειάζονται κάποια διαχείριση. Ωστόσο η εύρεση τρόπων για να αποκτήσεις ένα υγιές μοτίβο στην καθημερινή σου ζωή ή με ρουτίνες και συνήθειες μπορεί να είναι ισχυρή και ωφελεί πολλά διαφορετικά τμήματα ζωής. Είσαι έτοιμη να λύσεις προβλήματα! Η διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να αναζητήσεις πιο ενδιαφέρουσες ιδέες και εμπειρίες, αν και η σύγκρουση της με την Αφροδίτη και τον Κρόνο αναδεικνύει μερικές φορές επίμονες βαθύτερες επιθυμίες ή την ανάγκη σου για περισσότερη εμβάθυνση.

Παρθένος

Η επιθυμία για αλλαγή και ποικιλία μπορεί να είναι στο κάτω μέρος μιας μικρής ανησυχίας ή συγκρούσεων σήμερα. Είναι επίσης πιθανό να τραβήξεις τους άλλους γύρω σου σε αυτή την κατάσταση μικρής δυσαρέσκειας, ακόμη και χωρίς να το σκοπεύεις. Αλλά ενώ η ευερεθιστικότητα φαίνεται να εμφανίζεται γρήγορα, είσαι επίσης αρκετά γρήγορη στο να ηρεμήσεις. Αφιέρωσε επιπλέον χρόνο για δημιουργικές και ευφάνταστες αναζητήσεις, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα θεραπευτικές τώρα. Ταυτόχρονα το επίπεδο κινήτρων σου χτίζονται και η εστίαση βελτιώνεται στην ικανοποιητική εργασία και στόχους.

Ζυγός

Μικρές αλλά παρόλα αυτά απογοητευτικές καθυστερήσεις μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου. Μπορεί να εμφανιστούν λάθη του παρελθόντος ή μπορεί να αισθάνεσαι αόριστα ένοχη για μια ευθύνη που δεν έχεις εκπληρώσει. Αντί να αγχώνεσαι, βάλε στόχο να επαναξιολογήσεις αυτό που κάνεις. Θα μπορούσες να βρεις ένα σφάλμα ή μια ασυνέπεια που χρειάζεται διόρθωση κάτι που τελικά είναι χρήσιμο. Διαφορετικά, συγχώρησε τον εαυτό σου για κάτι που δεν μπορείς να αλλάξεις. Ακόμα κι αν είναι μια μικρή προσπάθεια είναι κατά κάποιο τρόπο ενδυναμωτική.

Σκορπιός

Αν και είναι πιθανό να υπάρχει καλό χιούμορ γύρω σου σήμερα γενικά, υπάρχει κάποια τάση για μη πρακτικότητα και υπερβολή. Η απόλαυση και ενδεχομένως η υπέρβαση σε ότι αφορά τις δαπάνες, οι απολαύσεις μπορεί να είναι σύμπτωμα δυσαρέσκειας σε τομείς όπου δεν έχεις αντιμετωπίσει την ανησυχία σου. Όμως ενώ μπορεί να υπάρχουν μερικοί περισπασμοί σήμερα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι εσωτερικές και προσωπικές εμπειρίες είναι πιο σημαντικές για εσένα από τις κοσμικές σου αναζητήσεις αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου, την καρδιά σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου σήμερα, είσαι πιο εμπλεκόμενη και προσιτή. Η αυτοπεποίθηση σου εκπέμπεται μέσω των άλλων ή αναζητάς ισορροπία και μια διαφορετική οπτική της ζωής σου. Μπορείς επίσης να επωφεληθείς από την αυτό – διδασκαλία ή τις βαθύτερες συζητήσεις με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο. Μπορεί να σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ένα έργο ή μια σχέση. Οι τομείς ανισορροπίας στη ζωή σου μπορεί να είναι πιο εμφανείς, αν και μπορεί να μην αποφασίζεις το πως να τις διορθώσεις. Το να κάνεις ένα πράγμα καλά αντί για πολλά πράγματα ικανοποιητικά, ανταμείβει περισσότερο αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να ασχοληθείς με θέματα δουλειάς και ρουτίνας σήμερα. Αν και οι περισπασμοί μπορεί να είναι πολλοί, είσαι αφοσιωμένη. Είναι πιθανό να αισθάνεσαι καλύτερα με τον εαυτό σου μόλις αναλάβεις μια ευθύνη. Έχεις επίσης την τάση να αναζητάς την άνεση των κανόνων. Είναι μια καλή μέρα για να κατανοήσεις καλύτερα τις προτεραιότητες σου και απολαμβάνεις να το κάνεις. Μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις στην οικοδόμηση ενός νέου βελτιωμένου σχεδίου υγείας, ρουτίνας ή ειδικής εργασίας. Πρόσεξε την υπερβολική εργασία η οποία μπορεί να είναι αντιπαραγωγική, ειδικά αν έχεις πολλά πράγματα να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος

Οι ενέργειες του σήμερα μπορούν να φέρουν ενδιαφέρουσες επιρροές, συζητήσεις και ιδέες στη μέρα σου, αλλά και κάποια αποδιοργάνωση ή ένα αίσθημα υπερέντασης σε σημεία. Δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να χειριστείς, αλλά μπορεί να επωφεληθείς από την απλοποίηση πριν φτάσεις σε αυτό το σημείο. Στην πραγματικότητα, μπορείς να επωφεληθείς από μια πιο αφοσιωμένη προσέγγιση σε δημιουργικά έργα, ερωτικές σχέσεις, ψυχαγωγίες ή χόμπι. Η βαθιά ικανοποίηση μπορεί να έρθει μέσα από την αφοσίωση σου σε ένα δημιουργικό έργο ή σχέση και μπορείς να αισθάνεσαι πιο ολοκληρωμένη καθώς κινείσαι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ιχθύες

Οι σημερινές ενέργειες είναι ως επί το πλείστον ελαφριές και σε ενθαρρύνουν να επικεντρωθείς και να απλοποιηθείς. Ωστόσο έχουν επίσης έναν τρόπο να στρέφουν την προσοχή σου στις ευθύνες σου. Η περιέργεια σου είναι επίσης έντονη και μπορεί να μειώσει την εστίαση σου μερικές φορές, αλλά μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και αλληλεπιδράσεις. Στην πραγματικότητα, αυτή μπορεί να είναι μια ιδιαίτερα ικανοποιητική στιγμή για να αναγνωρίσεις την ανάγκη σου για ανατροφή καθώς και την ανάγκη σου να γαλουχήσεις τους άλλους

tlife.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Εξαιρετική εμφάνιση εκαναν τα κορίτσια του Αστερίωνα στον περιφερειακό αγώνα Ακροβατικής Γυμναστικης

 

 

 

 

 

Ο καιρός σήμερα 15/03/2024

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics