Breaking News
05 Απριλίου 2024

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αυριανή (6/4-20:00) αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

 

O Σαντιάγκο Μοσκέρα είναι το νέο πρόσωπο, σε σχέση με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ατρόμητο καθώς ο Κολομβιανός επιθετικός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν και επέστρεψε στην αποστολή του ΟΦΗ.

Μια 4χρονη μικρή νεράιδα εύχεται να γίνει η Barbie γοργόνα

Από την αποστολή απουσιάζουν οι τραυματίες Μπρεσάν, Νέιρα και Χιμένεθ, οι οποίοι συμμετείχαν σε μέρος της τελευταίας προπόνησης, ενώ θεραπεία συνέχισε ο Σημαντηράκης. Εκτός από τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης, Μάνουελ Καλαφάτης, Ανδρέας Αδαμάκης και Τίτος Κουτεντάκης.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκη, Βούρο, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Τοράλ, Ριέρα, Μεγιάδο, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Φελίπε, Μοσκέρα και Θεοδοσουλάκη.
in.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Ελλάδα θέλει να φιλοξενήσει μόνιμα την εκλογή των νέων Προέδρων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics