Breaking News
-->

Κάρφωσε πάνω από τραπέζι πινγκ πονγκ!(video)

22 Μαΐου 2016

Ο Κένι Σμιθ έπαιζε... ατάραχος πινγκ πονγκ όταν ο Κουόμε Αλεξάντερ πάτησε λίγο μπροστά από τη γραμμή των βολών και έβγαλε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάρφωμα πάνω από το τραπέζι! Όλα τα λεφτά, το βλέμμα του Τσαρλς Μπάρκλεϊ.



Ο Κουόμε Αλεξάντερ ήλθε στο Ρέθυμνο το 2013 μετά την αποχώρηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ για τον Ολυμπιακό, δικαιολογώντας τη φήμη ενός εκ των κορυφαίων dunkers που πέρασαν τα τελευταία χρόνια από τα ελληνικά παρκέ!

Με το που τον είδαν, τον είπαν "Κένεθ Φάριντ των φτωχών". Το παρουσιαστικό του ενδεχομένως να παραπέμπει στον πάουερ φόργουορντ των Νάγκετς ενώ η έφεση που έχει στα καρφώματα επιβεβαιώθηκε ξανά, ενώπιον του Τσαρλς Μπάρκλεϊ και του Σακίλ Ο' Νιλ!

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού "The Dunk King", ο Κένι Σμιθ (εκ των παρουσιαστών του "Shaqtin' A Fool) έπαιζε πινγκ-πονγκ στήνοντας το τραπέζι κάτω από την μπασκέτα. Ο Αλεξάντερ πήρε τα βήματα, πάτησε λίγο μπροστά από τη γραμμή των βολών και έβγαλε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα ενώ πήρε μερικά push-ups πέφτοντας!

Κι όλα αυτά, υπό το σαστισμένο βλέμμα του Μπάρκλεϊ, ο οποίος ήταν στην κριτική επιτροπή!

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics