Breaking News
-->

Αυτοκίνητο: Θρίαμβος για Porsche στο Λε Μαν

20 Ιουνίου 2016

Η «τριπλέτα» των Ρομέν Ντιμάς (Γαλλία), Μαρκ Λιμπ (Γερμανία) και Νεέλ Γιανί (Ελβετία) αναδείχθηκε νικήτρια στον αγώνα 24 ωρών του Λε Μαν, που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι στη γαλλική πόλη.

Οι τρεις οδηγοί, που βρέθηκαν εκ περιτροπής στο τιμόνι μιας Porsche 919 Hybrid, ολοκλήρωσαν συνολικά 384 γύρους και έδωσαν στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία τη 18η νίκη στην ιστορία του θεσμού.

Να σημειωθεί ότι από τους τρεις φετινούς νικητές μόνο ο Ντιμάς είχε ξανανικήσει στο παρελθόν στο Λε Μαν, το 2010 με την Audi.

Στη δεύτερη θέση του αγώνα, τρεις γύρους πίσω από τους νικητές, βρέθηκε η Toyota TS050 Hybrid με οδηγούς τον Γάλλο Σαραζέν, τον Βρετανό Κόνγουεϊ και τον Ιάπωνα Κομπαγιάσι.

Τρίτοι, τέλος, ήταν ο Γάλλος Ντιβάλ, ο Βρετανός Τζάρβις και ο Βραζιλιάνος Ντι Γκράσι, οι οποίοι οδήγησαν μια Audi R18.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics