Breaking News
21 Ιουνίου 2016

Η Εθνική δίνει το πρώτο της φιλικό ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά με αντίπαλο την Τουρκία, (23/6, 18:15), και κάλεσε τον κόσμο της να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να την στηρίξει.

Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη θα αγωνιστεί μπροστά στο ελληνικό κοινό, πριν ταξιδέψει στην Ιταλία για το Προολυμπιακό τουρνουά.

Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ, ενώ οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το φιλικό της Εθνικής Νέων με την αντίστοιχη της Ουκρανίας, που θα διεξαχθεί στις 14:45 της ίδιας μέρας. 

Η προπώληση γίνεται καθημερινά 9:00-14:00 στα γραφεία της ΕΟΚ και την ημέρα του αγώνα θα λειτουργεί εκδοτήριο από τις 15:00, στο σταθμό «Ειρήνη», στο Πάρκινγκ P5 και στις σκάλες (ανάμεσα από το γήπεδο μπάσκετ και του ποδοσφαίρου). 

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics