Breaking News
-->

Formula 1: Δεν θέτει περιορισμό στον ανταγωνισμό των οδηγών της η Mercedes

08 Ιουλίου 2016

Η Mercedes πρόσθεσε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι οι «κανόνες εμπλοκής» έχουν ενισχυθεί, προκειμένου να αποτρέπονται οι επαφές μεταξύ των μονοθέσιων της ομάδας.


Λιούις Χάμιλτον και Νίκο Ρόσμπεργκ είναι ελεύθεροι να μονομαχούν μεταξύ τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στους οδηγούς, ανακοίνωσε σήμερα η Mercedes.

Μια ανακοίνωση που ήρθε στον απόηχο που προέκυψε την περασμένη Κυριακή, μετά τη σύγκρουσή τους στον τελευταίο γύρο του αυστριακού Grand Prix.
Συγκεκριμένα, τα «ασημένια βέλη ήρθαν σε επαφή στην προσπάθεια του Χάμιλτον να προσπεράσει, η μπροστινή αεροτομή του Ρόσμπεργκ έσπασε και ο Βρετανός πανηγύρισε την τρίτη φετινή νίκη του, ενώ ο Ρόσμπεργκ, που προηγείται στη βαθμολογία, έφτασε τσουλώντας (!) στον τερματισμό και από πρώτος βρέθηκε τέταρτος.
Η Mercedes πρόσθεσε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ότι οι «κανόνες εμπλοκής» έχουν ενισχυθεί, προκειμένου να αποτρέπονται οι επαφές μεταξύ των μονοθέσιων της ομάδας.
Η γερμανική εταιρεία άφησε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο μελλοντικής εφαρμογής των αποκαλούμενων «εντολών της ομάδας», «ως λύση έσχατης ανάγκης», αν οι οδηγοί δεν τηρήσουν τους αναθεωρημένους «κανόνες εμπλοκής».
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics