Breaking News
19 Ιουλίου 2016

Ο Ζοσέ Μουρίνιο τον ήθελε πέρυσι στην Τσέλσι, αλλά έμεινε με την… όρεξη. 

Εφέτος, όντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει. Και σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport η αγγλική ομάδα σκοπεύει να βγάλει από τα ταμεία της πάνω από 185 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα δώσουν στην Γιουβέντους 125 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 100 θα μείνουν στην ομάδα και τα 25 (δηλαδή το 25%) θα τα πάρει ο ίδιος ο παίκτης βάσει συμφωνίας! Επίσης, ο Πογκμπά θα έχει ετήσιες αποδοχές στο Old Trafford σχεδόν 12 εκατ. ευρώ κάτι που σημαίνει πως αν η συμφωνία είναι για πέντε χρόνια, όπως γράφεται, θα γίνει πλουσιότερος κατά 60 εκατ. ευρώ (συν τα 25 που θα πάρει μόλις γίνει η μεταγραφή).

Τα ιταλικά ΜΜΕ που προχθές ανέφεραν πως ο Γάλλος διεθνής θα παραμείνει στους πρωταθλητές, γράφουν σήμερα πως ο Μίνο Ραϊόλα έχει ζητήσει ραντεβού με διοικούντες την Γιουβέντους για να τους ενημερώσει για την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να μάθει τις προθέσεις τους.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics