Breaking News
20 Ιουλίου 2016

Σε συμφωνία συνεργασίας, για τη νέα περίοδο, με τον 26χρονο Λετονό διεθνή γκαρντ/φόργουορντ (2.04), Ζάνις Πέινερς, κατέληξε ο ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης θήτευσε την τελευταία διετία στην πατρίδα του με την Βέντσπιλς, με την οποία την περίοδο 2014-2015 βρέθηκε δύο φορές αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» στο Eurocup. Την περυσινή σεζόν κατέκτησε με την ομάδα του την 3η θέση στο πρωτάθλημα Λετονίας, έχοντας ο ίδιος παρουσία σε 34 παιχνίδια με 21 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής, 7,9 πόντους (77,3% στις βολές, 56,9% στα δίποντα και 30,6% στα τρίποντα), 2,88 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά αγώνα.

Ο Πέινερς άρχισε την καριέρα του από τη Ρίγα το 2009 και μετά από έναν χρόνο μετακινήθηκε στην πανεπιστημιακή ομάδα LU (Latvijas Universitate), η οποία αποτελείται από φοιτητές. Έμεινε στις τάξεις της 3 χρόνια και την οδήγησε δύο φορές στα πλέι οφ της Λετονικής Λίγκας. Το 2013 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της χώρας με 21,1 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, έχοντας κάνει, μάλιστα, στη διάρκεια της συγκεκριμένης χρονιάς ρεκόρ καριέρας με τους 39 πόντους που πέτυχε σε αναμέτρηση απέναντι στην Μπάρονς. Μετρά τρεις συνεχόμενες συμμετοχές στο All Star Game της Λετονίας, ενώ αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης στο All Star Game του 2013.

Το καλοκαίρι του 2013 προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην ουκρανική Μικολάιβ, με την οποία αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με 16,1 πόντους ανά αγώνα, από την οποία επέστρεψε στη Λετονία για τη Βέντσπιλς.

ΠΗΓΗ : AΠΕ

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics