Breaking News
20 Ιουλίου 2016

Ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε πως τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα για να αναλάβει ομοσπονδιακός προπονητής και παραδέχτηκε πως του λείπει η προπονητική.

Την πρόθεση του να αναλάβει και τσάμπα την Εθνική Αργεντινής εξέφρασε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία βρίσκεται σε αναζήτηση νέου ομοσπονδιακού τεχνικού και ο Μαραντόνα, μιλώντας στο Fox Sports, τόνισε: "Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν ενδιαφέρθηκε για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού για οικονομικούς λόγους.

Τα χρήματα δεν είναι θέμα για μένα. Θα κοούτσαρα την εθνική ομάδα χωρίς χρήματα. Πολύς κόσμος πιστεύει πως έχω υψηλό κασέ. Τι έχουν να πουν όμως για τον Μουρίνιο;

Ή τον Αντσελότι και τον Σιμεόνε; Δεν ξέρω πόσο ακριβός είμαι σε σύγκριση με αυτούς τους προπονητές".

Στη συνέχεια, ο Μαραντόνα αποκάλυψε τι είναι αυτό που του λείπει περισσότερο στο διάστημα που βρίσκεται μακριά από τους πάγκους: "Αρχίζει να μου λείπει η προπονητική ολοένα και περισσότερο. Μου λείπει να δουλεύω με τους παίκτες και να τσακώνομαι με τους δημοσιογράφους".

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics