Breaking News
-->

Formula 1: Νίκη Χάμιλτον στην Ουγγαρία και πρώτη θέση στην κατάταξη

24 Ιουλίου 2016

Την 48η νίκη στην καριέρα του και πέμπτη στο ουγγρικό Grand Prix σημείωσε ο Λιούις Χάμιλτον, κατακτώντας παράλληλα την κορυφή στη βαθμολογία των οδηγών για πρώτη φορά τη φετινή περίοδο.


Στον περυσινό παγκόσμιο πρωταθλητή αρκούσε ένα προσπέρασμα στο συνάδελφό του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, στην εκκίνηση της πίστας του Χουνγκαρόρινγκ.

Ο Γερμανός εκκίνησε από την pole position του 11ου φετινού αγώνα αλλά ο Χάμιλτον κατόρθωσε γρήγορα να τον περάσει και να παραμείνει στην πρώτη θέση ως το τέλος.
Τρίτη τερμάτισε η Red Bull του Ντάνιελ Ρικιάρντο, τέταρτη η Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ πέμπτος ήταν ο εκπληκτικός νεαρός Ολλανδός Μαξ Φερστάπεν (Red Bull).
Από εκεί και ύστερα, τη βαθμολογούμενη πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Κίμι Ραϊκόνεν (Ferrari ), Φερνάντο Αλόνσο (McLaren), Κάρλος Σάινθ τζούνιορ (Toro Rosso), Βάλτερ Μπότας (Williams) και Νίκο Χούλκενμπεργκ (Force India).
EPA/ZSOLT CZEGLEDI
Ο Τζένσον Μπάτον είχε πρόβλημα με το υδραυλικό σύστημα της McLaren και τελικά εγκατέλειψε στον 62ο γύρο, όντας ο μοναδικός οδηγός που δεν τερμάτισε. Η επόμενη κούρσα θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics