Breaking News
31 Ιουλίου 2016

Η Αργεντινή νίκησε 79-74 τη Σερβία στον τελικό του τουρνουά της Κόρδοβα και πανηγύρισε την κατάκτησή του.

Η Αργεντινή νίκησε 79-74 τη Σερβία στον τελικό του τουρνουά της Κόρδοβα και πανηγύρισε την κατάκτησή του. Πρώτος σκόρερ για την «αλμπισελέστε» ήταν ο Κάρλος Ντελφίνο με 20 πόντους, ενώ στους 19 πόντους σταμάτησε ο Αντρές Νοτσιόνι. Από την πλευρά των «πλάβι», ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε 13 πόντους. Τραυματίας αποχώρησε από την αναμέτρηση ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος θα υποβληθεί σε εξετάσεις στο δάχτυλο, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, που αντιμετωπίζει.

Οι πόντοι:

Αργεντινή: Λαπροβιτόλα 11, Τζινόμπιλι 13, Νοτσιόνι 19, Σκόλα 6, Ντελία 5, Ντελφίνο 20, Ακούνια, Καμπάτσο 5, Ντεκ, Μαϊνόλντι. 

Σερβία: Μάρκοβιτς, Μπογκντάνοβιτς 6, Κάλινιτς 8, Μπίρτσεβιτς 4, Γιόκιτς 3, Τεόντοσιτς 12, Ραντούλιτσα 13, Μάτσβαν 2, Γιόβιτς 6, Σιμόνοβιτς 8, Νέντοβιτς, Στίματς 12.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics