Breaking News
-->

Ράλι WRC: Νικητής στην Φινλανδία ο Μικ

31 Ιουλίου 2016

Την τρίτη νίκη της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC και δεύτερη εφετινή πανηγύρισε  ο Κρις Μικ. 



Μετά την επικράτησή του στο Ράλι Πορτογαλίας τον Μάιο, ο Βρετανός οδηγός πήρε την πρώτη θέση και στο Ράλι Φινλανδίας. Ο 37χρονος από τη Βόρεια Ιρλανδία, ο οποίος οδηγούσε ένα Citroën DS3, ολοκλήρωσε τις 24 ειδικές διαδρομές του Ράλι Φινλανδίας σε 2 ώρες, 38 λεπτά και 5.8 δευτερόλεπτα και άφησε στην δεύτερη θέση και 29.1 δευτερόλεπτα πίσω τον Φινλανδό τρις νικητή του αγώνα, Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα (VW Polo-R). Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ιρλανδός Κρέιγκ Μπριν με Citroën DS3 (+1:41.3).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μικ έγινε ο πρώτος Βρετανός που επικρατεί στο Ράλι Φινλανδίας και μόλις ο έκτος μη Σκανδιναβός νικητής στην 65ετή ιστορία του αγώνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics