Breaking News
02 Αυγούστου 2016

Την απόκτηση του Ντέβιον Μπέρι ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου, ενισχύοντας κι άλλο την περιφερειακή του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την απόκτηση του Ντέβιον Μπέρι ανακοίνωσε ο Κολοσσός Ρόδου, ενισχύοντας κι άλλο την περιφερειακή του γραμμή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.  

Ο 25χρονος γκαρντ, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό σουτ τριών πόντων, τη σεζόν που μας πέρασε αγωνίστηκε στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ με Maine Red Claws και Raptors 905, μετρώντας 10,2 πόντους, 3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα. 

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικανό σούτινγκ γκαρντ Davion Berry.

Ο Berry (1,93μ.) είναι γεννημένος στις 1/11/1991 και απόφοιτος του Weber State. Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα τη σεζόν 2014/15 στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας με την Τορίνο, ενώ το 2015 είχε ένα μικρό πέρασμα από το πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας και τους Changwon LG Sakers.

Τη χρονιά που πέρασε, ο 25χρονος σούτινγκ γκαρντ ήταν στην αναπτυξιακή λίγκα του NBA και αγωνίστηκε σε Maine Red Claws και Raptors 905, όπου σε συνολικά 41 παιχνίδια είχε κατά μέσο όρο 10,2 πόντους, 3 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ, σουτάροντας με το εξαιρετικό 42,7% στα τρίποντα». 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics