Breaking News
03 Αυγούστου 2016

Την απόκτηση του Μιχάλη Μπουκουβάλα ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον πρώην αρχηγό του Ηρακλή να υπογράφει διετές συμβόλαιο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας διετούς διάρκειας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην αρχηγό του Ηρακλή Μιχάλη Μπουκουβάλα.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε το νέο συμβόλαιο του στα γραφεία της ΠΑΕ στο ΠΕΑΚΙ και αμέσως μετά προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Διοίκηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και τους νέους μου προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Ανυπομονώ να ενταχθώ στην οικογένεια που λέγεται ΠΑΣ και να αρχίσω δουλειά. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Συλλόγου».

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics