Breaking News
03 Αυγούστου 2016

Ο ΑΠΟΕΛ έχει δεχτεί πρόταση για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας balla.com.cy αναφέρει πως ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει καταθέσει πρόταση για τον Τόμας Ντε Βινσέντι και, όπως όλα δείχνουν, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ.

Το γεγονός άλλωστε επιβεβαίωσε εμμέσως κι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, λέγοντας ότι: «Εδώ και ενάμιση μήνα μας έχουν βομβαρδίσει με βολιδοσκοπήσεις κλπ. Αρχικά υπήρχε πρόταση από την Σαουδική Αραβία, αλλά δεν ήθελε να πάει ο παίκτης, ούτε και εμείς είχαμε συμφωνήσει μαζί τους. Δεχτήκαμε προ 15νθημερου πρόταση από το Ντουμπάι, αρχικά δεν αποδεχτήκαμε στη συνέχεια την ανέβασαν. Είπαμε όμως ότι αν δεν πάμε σε ομίλους δεν θα παραχωρήσουμε κανένα ποδοσφαιριστή. Είναι θέμα διαπραγματεύσεων και θέμα του ποδοσφαιριστή αν επιθυμεί να αποχωρήσει και συμφέρει και την ομάδα. Έχουμε κοστολογήσει τον ποδοσφαιριστή και η ομάδα που ενδιαφέρθηκε έχει κάνει αποδεκτή αυτή την κοστολόγηση. Στο επόμενο 48ωρο θα γίνουν νέες επαφές. Είναι ένα υπερπολύτιμο στοιχείο για μας και έχει αποσβήσει τη μεταγραφή του».

Σημειώνεται πως δεν έχει γίνει γνωστή η ομάδα που κατέθεσε πρόταση για τον Ντε Βινσέντι και επίσης δεν έχει ξεκαθαρίσει αν η μεταγραφή θα γίνει άμεσα ή μετά τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics