Breaking News
05 Αυγούστου 2016

Τον Πορτογάλο μέσο της Σπόρτιγκ Λισαβόνας, Ζοάο Μάριο, έχουν βάλει στο μάτι η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου.

Έκανε ένα εξαιρετικό EURO με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και έστρεψε πολλά μεταγραφικά βλέμματα πάνω του. Ο λόγος για τον Ζοάο Μάριο της Σπόρτιγκ Λισαβόνας, για τον οποίο η ομάδα του έχει ήδη απορρίψει προτάσεις από τη Μίλαν και την Λίβερπουλ, ύψους 35 και 40 εκ. ευρώ αντίστοιχα.  Στην "κούρσα" της διεκδίκησης του Πορτογάλου μέσου μπαίνουν δυναμικά δύο από τις πλουσιότερες ομάδες της Ευρώπης, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίες αναμένεται να κάνουν τις προτάσεις τους στα «λιοντάρια» της Λισαβόνας.  Ο Ζοάο Μάριο την περασμένη σεζόν σημείωσε επτά γκολ με τη φανέλα της Σπόρτιγκ, ενώ είχε και δώδεκα ασίστ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics