Breaking News
06 Αυγούστου 2016

Ο Ίαν Βουγιούκας συμφώνησε με την Ζαλγκίρις και θα παραμείνει κάτοικος Λιθουανίας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε πέρσι μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Λιθουανίας (11,1 πόντοι, 4,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ στην Euroleague) και το φετινό καλοκαίρι βγήκε στην αγορά, ψάχνοντας συμβόλαιο με μία καλύτερη ομάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Παρά το γεγονός πως το όνομά του ακούστηκε για αρκετούς συλλόγους μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός, ο έμπειρος άσος αποδέχτηκε την πρόταση της Ζαλγκίρις -που ήταν στο... τραπέζι από τα μέσα Ιουνίου- και θα παραμείνει στην Λιθουανία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Έτσι, θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πλέον, με τις προσθήκες των Κέβιν Πάνγκος, Αρτούρας Μιλάκνις​, Λέο Βέστερμαν και Αουγκούστο Λίμα, έχει να διαχειριστεί ένα αρκετά δυνατό ρόστερ.

Πηγή: sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics