Breaking News
06 Αυγούστου 2016

ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ΝτεΜάρκους Κάζινς και ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν βρέθηκαν σε μπελάδες, όταν βρέθηκαν κατά λάθος σε οίκο ανοχής στο Ρίο!

Οι τρεις σταρ θέλησαν να χαλαρώσουν από τις σκληρές προπονήσεις των τελευταίων ημερών, πηγαίνοντας σε ένα spa. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, οι τρεις παίκτες του Μάικ Σιζέφσκι μίλησαν με τον ιδιοκτήτη ενός τέτοιου χώρου, ο οποίος τους εξήγησε πως το δικό του spa είναι μόνο για άντρες, με χαλαρή μουσική και μπαρ.

Όμως, οι Αμερικανοί άσοι δεν κατάλαβαν ακριβώς τι εννοούσε ο Βραζιλιάνος επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρούσε τελικά οίκο ανοχής!

Φυσικά, όταν πήγαν εκεί και είδαν με τα μάτια τους την όλη κατάσταση, έφυγαν γρήγορα, ώστε να μην έχουν περισσότερα μπλεξίματα.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics