Breaking News
08 Αυγούστου 2016

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τσάβι για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το εγκώμιο του Πεπ Γκουαρντιόλα έπλεξε μέσα από δηλώσεις του ο πρώην ποδοσφαιριστής και αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, τονίζοντας πως είναι ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει το ποδόσφαιρο στην Αγγλία.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος έχει συνεργαστεί επί σειρά ετών με τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Καταλανός τεχνικός θα συνεχίσει να σημειώνει επιτυχίες κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Νησί.

«Ο Ζοάν Βιλά, ο οποίος ήταν ο μέντοράς μου στη Λα Μασία (ακαδημία της Μπαρτσελόνα), μου είχε πει να ρουφάω σαν σφουγγάρι αυτά που θα μου μάθαινε ο Πεπ. Το πρώτο πράγμα που θυμάμαι να μας είπε όταν ανέλαβε προπονητής της ομάδας, ήταν ότι δεν θα ανεχόταν κανέναν παίκτη που δεν θα δούλευε σκληρά»

«Το πρέσινγκ που κάναμε ψηλά ήταν κάτι το εκπληκτικό. Μια ποδοσφαιρική επανάσταση και ένα μοντέρνος τρόπος παιχνιδιού. Μέσα σε λίγα χρόνια σταμάτησαν όλες οι ομάδες να παίζουν με τη μπάλα ψηλά. Ακόμα και η Ρεάλ Μαδρίτης άλλαξε το στιλ παιχνιδιού της. Τα πρώτα χρόνια του Πεπ στην προπονητική έμειναν στην ιστορία, όχι μόνο για τις νίκες αλλά για τον τρόπο παιχνιδιού του»

«Άλλαξε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όχι μόνο την Μπάρτσα και νομίζω το ίδιο θα κάνει και στην Αγγλία», ανέφερε ο 36χρονος μέσος της Αλ Σαντ, οι δηλώσεις του οποίου θα φιλοξενηθούν στο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το «Sky Sports» για τον 45χρονο προπονητή.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics