Breaking News
10 Αυγούστου 2016

Στη Ρεάλ η πρώτη Ευρωπαϊκή κούπα της σεζόν. Οι «μερένχες» βρέθηκαν μια ανάσα από την αποτυχία αλλά ο Ράμος έστειλε τα ματς με τη Σεβίλλη στην παράταση κι εκεί ο Καρβαχάλ με ένα απίθανό γκολ έδωσε την κούπα στη Ρεάλ με σκορ 3-2.

Στο 7ο λεπτό μετά από σέντρα του Ίσκο, ο Ράμος πήρε την κεφαλιά αλλά ο Μαριάνο έδιωξε σωτήρια στη γραμμή, ενώ στο 9’ ο Ασένσιο έκανε το σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Ρίκο Μπλόκαρε. Και στο 21ο λεπτό η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ. Ο Ασένσιο κοντρόλαρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με ένα υπέροχο αριστερό σουτ με το εξωτερικό φάλτσο κάρφωσε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Ρίκο για το 1-0.

Στο 27ο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Βάσκεθ από αριστερά, ο Μαριάνο έπιασε αμαρκάριστος το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ και στο 30’ ο Κασίγια είπε όχι σε μακρινό σουτ του Καρίζο που έσκασε και μπροστά του.

Η Σεβίλλη ανέβασε στροφές και στο 41ο λεπτό έφερε στα ίσα το σκορ. Έπειτα από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Βιτόλο κοντρόλαρε την μπάλα και ήρθε από πίσω ο Βάσκεθ που με άψογο διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κασίγια. Στο 44ο λεπτό ο Ίσκο έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Ασένχιο αλλά ο Ρίκο μπλόκαρε.

Στο 55ο λεπτό ο Ίσκο έκανε όμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή, έπιασε επικίνδυνο σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Ρίκο, ενώ στο 64’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ράμος έπιασε τη κεφαλιά, αλλά ο Ρίκο μπλόκαρε την μπάλα.

Και στο 71’ ο Βιτόλο μπήκε από δεξιά στην περιοχή κι ενώ επιχείρησε να περάσει τον Ράμος, έπεσε στο έδαφος (χωρίς να είναι πολύ ξεκάθαρο αν αυτό συνέβη από το απλωμένο πόδι του στόπερ της Ρεάλ), με τον Μάζιτς να δίνει το πέναλτι και τον Κονοπλιάνκα να κάνει το 2-1 για τη Σεβίλλη από τα 11 μέτρα.

Αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μίλησε και πάλι ο από μηχανής… αρχηγός. Ο Βάσκεθ έβγαλε από δεξιά τη σέντρα και ο Σέρχιο Ράμος του μόνος εξ επαφής έκανε το 2-2 με κεφαλιά κι έστειλε το ματς στην παράταση.

Στο 91’ ο Ρίκο είπε όχι σε μακρινό σουτ του Μπενζεμά και δύο λεπτά μετά ο Κολόντσιεστσακ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Στο 95’ μετά από ασταθή έξοδο του Ρίκο, η μπάλα στρώθηκε στον Μόντριτς, αλλά το δυνατό σουτ που έκανε, πέρασε πάνω από την εστία και στο 99’ ακυρώθηκε μάλλον καθαρό γκολ του Ράμος για επιθετικό φάουλ. Στο 105’ ο  Βάσκεθ βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δοκίμασε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε στο κεφάλι του Μαρσέλο και έφυγε κόρνερ.

Στο 108’ ο Μπενζεμά έδωσε για τον Χάμες που πλάσαρε αλλά ο Ρίκο του είπε όχι, ενώ στο 111’ ο κίπερ της Σεβίλλης σταμάτησε εντυπωσιακά και τον Βάσκεθ σε μοναδικό τετ α τετ. Στο 115΄ο Χάμες έκανε όμορφο σουτ αλλά ο Ρίκο έπεσε και μπλόκαρε, αλλά στο 119’  ο Καρβαχάλ έκανε μαγική κούρσα και με πλασέ έγραψε το 3-2.

ΡΕΑΛ: Κασίγια, Καρβαχάλ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κασεμίρο, Κόβασιτς (73’ Χάμες Ροντρίγκες), Ασένσιο, Ίσκο (66’ Μόντριτς), Λούκας Βάσκεθ, Μοράτα (63’ Μπενζεμά)

ΣΕΒΙΛΛΗ: Σέρχιο Ρίκο, Παρέχα, Καρίζο (51’ Ραμί), Ιμπόρα (74’ Κρανεβίτερ), Κολόντσιεστσακ, Κιγιοτάκε, Ν'Ζονζί, Βάσκεθ, Μαριάνο, Βιέτο (67’ Κονοπλιάνκα), Βιτόλο

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics