Breaking News
17 Αυγούστου 2016

H Ρεάλ κέρδισε χθες βράδυ τη Ρεν με το εντυπωσιακό 5-3

Σε ένα ματς που μπήκαν συνολικά οκτώ γκολ, η Ρεάλ επικράτησε 5-3 της Ρεν για το καθιερωμένο «Bernabeu Trophy», 60 χρόνια αφότου είχε αντιμετωπίσει το γαλλικό σύλλογο στον πρώτο τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών της ιστορίας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 8’ ο Τσαβαρία με σουτ εκτός περιοχής, όμως τρία λεπτά αργότερα, ο Νάτσο με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, έκανε το 1-1.

Στο 40’ οι Μαδριλένοι έκαναν την ολική ανατροπή, και πάλι με κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Σέρχιο Ράμος. Πέντε λεπτά αργότερα, οι «μερένχες» πήραν «αέρα» δύο τερμάτων χάρη στο γκολ του Μοράτα.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι Γάλλοι μείωσαν σε 3-2 με κοντινό σουτ του Οντίν, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Νάτσο.

Στο 60’ ο Χάμες Ροντρίγκεζ με δυνατό πλασέ έκανε το 4-2, με τον Κιέι να απαντάει με κοντινή προβολή δώδεκα λεπτά αργότερα, ενώ το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο νεαρός Ντίαζ ύστερα από ωραία ντρίπλα στον τερματοφύλακα.

Το φινάλε του ματς βρήκε τη Ρεάλ να σηκώνει το «Bernabeu Trophy», ωστόσο άφησε προβληματισμούς στον Ζινεντίν Ζιντάν για την αμυντική λειτουργεία της ομάδας του.

 



To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics