Breaking News
22 Αυγούστου 2016

Ο Τζέιμς Γκιστ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε πως πλέον το «τριφύλλι» διαθέτει μεγάλη ποιότητα.

Ο Τζέιμς Γκιστ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για τη νέα αγωνιστική σεζόν του Παναθηναϊκού και υπογράμμισε πως πλέον το «τριφύλλι» διαθέτει μεγάλη ποιότητα. Ο Αμερικανός παίκτης επέστρεψε στην Ελλάδα και θα ενταχθεί στην αποστολή των «πράσινων» στο Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Γκιστ τόνισε αρχικά στην εφημερίδα «Πράσινη»: «Νιώθω φανταστικά που επέτρεψα. Είναι κάτι που το περίμενα πολύ καιρό. Έχω μεγάλη όρεξη για μπάσκετ. Ανυπομονώ να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά. Ειλικρινά μου αρέσει πολύ η ομάδα μας. Η διοίκηση με τους προπονητές έκαναν πάρα πολύ καλές μεταγραφικές επιλογές και έχουμε μεγάλη ποιότητα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι αυτή θα είναι η καλύτερη σεζόν μου στον Παναθηναϊκό. Θα είναι η χρονιά μας. Πέρσι είχαμε μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, αλλά φέτος νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι ακόμη καλύτερα. Ο Ρίβερς, ο Μπουρούσης, ο Σίνγκλετον, ο Τζέιμς και ο Καλάθης είναι όλοι τους οι καλύτερες επιλογές που θα μπορούσε να κάνει η ομάδα. Στόχος είναι να κερδίζουμε. Αν σε θέλει ο Παναθηναϊκός και έρχεσαι στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό έρχεσαι. Για να νικάς. Αυτός είναι ο μόνος στόχος».
 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics