Breaking News
26 Αυγούστου 2016

Επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Ελλάδα. Ο Έλληνας μέσος φεύγει από την Ελλάς Βερόνα και έρχεται στην ΑΕΚ.

Όλα «τελείωσαν» μετά την χθεσινοβραδινή επικοινωνία που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον ποδοσφαιριστή. Να θυμίσουμε ότι στις αρχές της εβδομάδας το γραφείο τύπου της ΑΕΚ διέψευδε και για Χριστοδουλόπουλο, αλλά και για Τζιόλη (που φαίνεται η ΑΕΚ να εξετάζει και αυτή την περίπτωση για τη θέση του αμυντικού χαφ).

Από το ρεπορτάζ βγαίνει η είδηση ότι η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον Χριστοδουλόπουλο, ακόμα και στο οικονομικό και πως η ανακοίνωσή του είναι θέμα ωρών.

Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες με την Ελλάς Βερόνα. Ο Χριστοδουλόπουλος θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με 300.000€ ετησίως.

Το μεσημέρι θα βρίσκεται στα γραφεία της ΑΕΚ. Ο παίκτης είναι πανέτοιμος από αγωνιστικής πλευράς, αφού έκανε προπονήσεις στην Ιταλία και δεν χρειάζεται να υπάρξει   έξτρα χρόνος προετοιμασίας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics