Breaking News
05 Σεπτεμβρίου 2016

Από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στα «παρκέ» του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η πορεία του είναι ανοδική. 

Μέσα σε δύο χρόνια έχει ανεβάσει κατά δέκα πόντους τον μέσο όρο σκοραρίσματος του (6.8 ανά αγώνα την πρώτη σεζόν του, 16.9 τη σεζόν που ολοκληρώθηκε), ενώ έχει ανεβάσει τους μέσους όρους του σε σχεδόν κάθε κατηγορία.

Επιπλέον ο ρόλος του στους Μπακς, όσο πάει και αυξάνεται, αφού φέτος θεωρείται ένας από τους βασικούς πυλώνες για την πορεία του Μιλγουόκι.

Επίσης φέτος ενδέχεται να κάνει ακόμα ένα βήμα προόδου στην καριέρα του. Να αγωνιστεί σε «All Star Game».

Συγκεκριμένα η αμερικανική ιστοσελίδα «hoopshype», τον συμπεριέλαβε στη λίστα με τους 10 παίκτες που ενδέχεται να κληθούν στο φετινό «All Star Game».

Μαζί του στην λίστα ήταν οι: Ρέτζι Τζάκσον (Ντιτρόιτ), Μάικ Κονλεϊ (Μέμφις), Σι Τζέι ΜακΚόλου (Πόρτλαντ), Γκόρντον Χέιγουορντ (Γιούτα), Κέμπα Ουόκερ (Σάρλοτ), Χασάν Ουάιτσάιντ (Μαϊάμι), Άντριου Ουίγκινς (Μινεσότα), ΝτεΆντρε Τζόρνταν (Λος Άντζελες Κλίπερς) και Καρλ Άντονι Τάουνς (Μινεσότα).

Βέβαια να σημειώσουμε ότι ακόμα και αν δεν συμβεί αυτό, αν συνεχίσει να ανεβάζει έτσι την απόδοση του είναι θέμα χρόνου να τον δούμε να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ανατολής.

 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics