Breaking News
03 Ιουνίου 2017

Τον πρώτο του εφετινό εκτός συνόρων αγώνα του έκανε ο Μίλτος Τεντόγλου στο Ίνσμπουρκ. Ο έφηβος άλτης του μήκους κατέλαβε την τρίτη θέση στον αγώνα με καλύτερη προσπάθεια στα 7.89 μέτρα , επίδοση που σημείωσε στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι είχε ακόμη δύο άκυρα άλματα και έγκυρες προσπάθειες στα 7.30μ, 7.68μ και 7.67 μέτρα. Νικητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός Μάρκους Ρεμς με 8.13μ και ακολούθησε ο Ράντεκ Γιούσκα (Τσεχία) με 8.00 μέτρα.
 Στην ίδια διοργάνωση πήρε μέρος και η Λίλη Αλεξούλη, που έδειξε να έχει πρόβλημα με την φόρα της, καθώς δεν μπορούσε να βρει σωστά τη βαλβίδα. Η Ελληνίδα αθλήτρια ήταν τέταρτη με άλμα στα 6.09μ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics