Breaking News
09 Οκτωβρίου 2017

Ο Δημήτρης Καραχάλιος και η Βασιλεία Καραχάλιου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.



Η συγκομιδή μεταλλίων συνεχίζεται για τους Έλληνες ιστιοπλόους. Μάλιστα, αυτή τη φορά δύο από αυτούς κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο κατακτώντας όμως τρία μετάλλια στο σύνολο.

Συνολικά πέντε Έλληνες ιστιοπλόοι συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Λέιζερ που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Στους άνδρες ο Δημήτρης Καραχάλιος κατετάγη τρίτος στο σύνολο με 59 βαθμούς ποινής, ενώ ήταν δεύτερος στην κατηγορία Κ21! Στις γυναίκες η Βασιλεία Καραχάλιου κατετάγη και εκείνη τρίτη έχοντας 58 βαθμούς ποινής.

Παράλληλα, ο Παντελής Κυρπόγλου κατετάγη στην 22η θέση, ενώ ο Λουκιανός Ζαμιτ ήταν 36ος. Στις γυναίκες συμμετείχε και η Αθανασία Φακίδη η οποία κατετάγη 39η.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics