Breaking News
11 Οκτωβρίου 2017

«Θα το κρατήσουμε για πολύ καιρό ακόμη το χρυσό μετάλλιο».

Με αυτή τη φράση ο προπονητής του Λευτέρη Πετρούνια, Δημήτρης Ράφτης, ξεκίνησε τις δηλώσεις του για τη νέα επιτυχία του αθλητή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ, λίγη ώρα μετά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στην Αθήνα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είπε στη συνέχεια:

«Αυτό που μάθαμε είναι πως ο Λευτέρης αντέχει στην πίεση. Είναι σίγουρα ο καλύτερος. Είχα πει και πριν ότι σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πηγαίνει για να νικήσει, μπορεί όμως και να χάσει. Αλλά δεν μπορούν να τον νικήσουν, είναι ξεκάθαρα ο καλύτερος. Το αποδέχονται και οι συναθλητές του, κανένας δεν φεύγει δυσαρεστημένος. Μόνο ο Κινέζος φεύγει λίγο δυσαρεστημένος, γιατί δεν αντέχει την πίεση. Εντάξει, τι να κάνουμε; Έτσι είναι οι αγώνες».

Αναφερόμενος στους άλλους αθλητές της Εθνικής ανδρών, τόνισε: «Τα παιδιά, παρ? όλο που σε σύγκριση με τον Λευτέρη, ο κόσμος θα νομίζει ότι δεν πήγαν και τόσο καλά, πήγαν εξαιρετικά. Ο Κωνσταντινίδης είχε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα στους κρίκους, αλλά λόγω εμπειρίας δεν μπόρεσε να μπει στον τελικό και ήταν πολύ κοντά. Ο Ηλιόπουλος είχε ένα αντίστοιχο πρόγραμμα με αυτό που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απλά είχε μία πτώση. Ο Γιώργος Χατζηευσταθίου είχε ένα πρόγραμμα αρχικής αξίας 6 στον πλάγιο ίππο, με αντίστοιχη αρχική αξία μπήκαν δύο αθλητές. Τα παιδιά μας χρειάζονται εμπειρίες. Ο Λευτέρης δεν έγινε ξαφνικά πρώτος, παρ? όλο που είναι από τους αθλητές που θα μπορούσε να γίνει από τη μία ημέρα στην άλλη, γιατί έχει και τις φυσικές και τις νοητικές ικανότητες. Οι περισσότεροι αθλητές πρέπει να περάσουν μία διαρκή διαδικασία, που εμπεριέχει αγώνες, προετοιμασία, κάτι που τα δικά μας παιδιά δεν τα έχουν. Ελπίζω ότι θα τα έχουμε στην πορεία. Το πιο δύσκολο πράγμα δεν είναι να κατακτήσεις την κορυφή, αλλά να μείνεις εκεί».

Στο σημείο αυτό, ο Πετρούνιας που στεκόταν δίπλα στον προπονητή του, πρόσθεσε: «Η τετραετία ξεκίνησε καλά». Και ο Δημήτρης Ράφτης συνέχισε: «Ξεκίνησε καλά και δεν πρόκειται να σταματήσουμε, γιατί η επόμενη σεζόν είναι πολύ δύσκολη, επειδή Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο θα είναι προς το τέλος της χρονιάς, είναι και τα δύο μαζί για πρώτη φορά. Οπότε εμείς πρέπει να σχεδιάσουμε κάτι που να είναι ετήσιο κι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Εδώ εξάμηνο και δεν μπορούμε να τα σχεδιάσουμε, γιατί οι παροχές είναι ελάχιστες. Ελπίζω ότι θα πάνε όλα καλά. Και για τα υπόλοιπα παιδιά. Είναι κρίμα να έχουμε τόσο καλό δυναμικό αθλητών, έστω κι αν είναι συγκυρία, και να μην μπορούμε να το εκμεταλλευτούμε. Είναι πραγματικά κρίμα».

Στη συνέχεια επανέλαβε πως το τραγούδι που αφιερώνει στον πρωταθλητή του είναι το «Simply the best», ενώ στο τέλος με χιούμορ συμφώνησαν και οι δύο πως ο Δημήτρης Ράφτης χορεύει καλύτερο ζεϊμπέκικο από τον Λευτέρη Πετρούνια, αλλά δεν τα κατάφερε τόσο καλά στην... κατακόρυφο του χορού!
amna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics