Breaking News
11 Οκτωβρίου 2017

Τον διασυλλογικό αγώνα «Αλεποχώρεια 2017 Δημήτρης Κρητικός» στις κατηγορίες Όπτιμιστ και Λέιζερ 4.7 διοργάνωσε με επιτυχία ο Ν.Ο Αλεποχωρίου.

 

Στα Όπτιμιστ έτρεξαν 35 σκάφη κι έγιναν 5 ιστιοδρομίες. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι τρεις πρώτοι νικητές ανήκουν στον Ν.Ο. Βουρκαρίου Σαλαμίνας. Πρώτος ήταν ο Δ. Παπαδημητρίου με 4 βαθμούς και ακολούθησαν ο Π. Γαβριελάτος με 10β. και ο Α. Γεωργούλης με 14 βαθμούς.

Στα Λέιζερ 4.7 έλαβαν μέρος 23 σκάφη κι έγιναν 4 κούρσες. Νικήτρια ήταν η Μ. Καγιαλή του Ν.Α.Ο. Βούλας με 4 βαθμούς και ακολούθησαν ο Σ.Καπίρης του Ν. Ο Αμφιθέας με 6β και ο Χ. Πανταζής του Ι.Ο. Σικυωνίων με 7 βαθμούς.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics