Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2017

Χάλκινο μετάλλιο με πανελλήνιο ρεκόρ η Σταματοπούλου στα 50μ. ύπτιο, διπλό πανελλήνιο ρεκόρ για τον Κουλούμογλου στα -59 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο.



Η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου ήταν η πρωταγωνίστρια του 4ου ελληνικού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης που φιλοξενείται στο Μέξικο Σίτι.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, κατέκτησε την 3η θέση στα 50μ. ύπτιο κατηγορίας S3, ενώ παράλληλα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ. Η επίδοση της Σταματοπούλου ήταν 56.26, ενώ το προηγούμενο εθνικό ρεκόρ ήταν 57.12 από την 1 Ιουλίου 2017 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του ΟΑΚΑ.

Στα 100μ. πρόσθιο SB5, ο Γιώργος Σφαλτός παρά την υπερπροσπάθεια δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια του αγωνίσματος. Κατέλαβε την 4η θέση με χρόνο 1:44.48.

Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ και 6η θέση ο Κουλούμογλου


Διπλό πανελλήνιο ρεκόρ για τον Πασχάλη Κουλούμογλου στα -59 κιλά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος άρσης βαρών σε πάγκο, που φιλοξενείται για 2η ημέρα στο Μέξικο Σίτι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, στη δεύτερη προσπάθεια σήκωσε 175 κιλά και στην τρίτη 177 και κατέρριψε κατά τέσσερα κιλά το προηγούμενο πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε ο ίδιος από το πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη νωρίτερα εφέτος στον Ασπρόπυργο.

Ο Κουλούμογλου κατέλαβε την 6η θέση στην τελική κατάταξη, με τον Αιγύπτιο Οσμάν να κατακτά την πρώτη θέση με επίδοση 205κ. Δεύτερος ήταν ο Ιρανός Γιαφάρι Αρανγκέχ (187κ.) και τρίτος ο συμπατριώτης του Γιουσεφί (182κ.).
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics