Breaking News
06 Δεκεμβρίου 2017

Για την Κίνα αναχωρεί αύριο (7/12) ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για να πάρει μέρος στο 47ο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας της world sailing στην κατηγορία Λέιζερ Ράντιαλ.



Για την Κίνα αναχωρεί αύριο (7/12) ο Δημήτρης Παπαδημητρίου για να πάρει μέρος στο 47ο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας της world sailing στην κατηγορία Λέιζερ Ράντιαλ. Ο μεγάλος αυτός αγώνας θα γίνει στην πόλη Σάνια (4 ώρες μακριά από το Πεκίνο με αεροπλάνο) από 9 έως 16 Δεκεμβρίου και θα είναι ο τελευταίος του Παπαδημητρίου σε αυτή την κατηγορία, δεδομένου ότι έχει αποφασίσει μαζί με τον προπονητή του Ευάγγελο Χειμώνα να συνεχίσει την καριέρα του στην ολυμπιακή κατηγορία Λέιζερ Στάνταρντ.

Στον αγώνα θα τρέξουν 51 ιστιοπλόοι και η παγκόσμια ομοσπονδία έχει κάνει ειδικό αφιέρωμα στον Παπαδημητρίου που πρόσφατα βραβεύτηκε στο Ζάγκρεμπ ως τρίτος κορυφαίος νέος αθλητής της Ευρώπης!

«Ο νικητής του παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεότητας της κλάσης θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του», αναφέρει η world sailing και προσθέτει ότι ο Αργεντίνος Ματίας Ντίτριχ θα επιδιώξει να πάρει το χρυσό από τον Ελληνα αθλητή. Αναφορά γίνεται και στον Τζος Άρμιτ από τη Νέα Ζηλανδία, ο οποίος στο παγκόσμιο της κλάσης, που έγινε στην Ολλανδία, είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεότητας της world sailing στη συγκεκριμένη κατηγορία έγινε το 1971 και από τότε έχουν στεφθεί πρωταθλητές ιστιοπλόοι που εξελίχθηκαν στα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος και συνεχίζουν να αγωνίζονται μέχρι και στο φημισμένο America’s Cup.

Για την ιστορία αυτόν τον τίτλο, που διεκδικεί και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου, έχουν κατακτήσει οι Νεοζηλανδοί Ράσελ Κουτς και Ντιν Μπάρκερ, οι Βρετανοί Μπεν Άνσλει και Ίαν Πέρσι, ο σπουδαίος Βραζιλιάνος Ρόμπερτ Σάιντ, ο Καναδός Ρίτσαρντ Κλαρκ και η Ιταλίδα Αλεσάντρα Σενσίνι.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics