Breaking News
08 Δεκεμβρίου 2017

Καλός θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με ηλιοφάνεια, τοπικές μόνο νεφώσεις και κρύο το πρωί.

Το Σαββατοκύριακο, τοπικές βροχές θα σημειώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ καταιγίδες αναμένονται κυρίως στα δυτικά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται από το απόγευμα της Κυριακής και από τα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, την Παρασκευή 3 με 5 μποφόρ και το Σαββατοκύριακο 6 με 7 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση το Σαββατοκύριακο.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, ήλιος με λίγα σύννεφα, κρύο το πρωί και η θερμοκρασία από μείον 4 έως 15 βαθμούς.

Η Βασιλεία Καραχάλιου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά την συμμετοχή της στην Ολυμπιακή ρεγκάτα στα Κανάρια νησιά αφού είναι πρώτη στα laser radial μετά από τρεις ιστιοδρομίες.
ShareTweet0 Σχόλια
Την ώρα που στην Ελλάδα η διαμάχη της με την ΕΙΟ έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα των φίλων της ιστιοπλοΐας και όχι μόνο, εκείνη φροντίζει να σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία για μία ακόμη φορά.

Η Βασιλεία Καραχάλιου ξεκίνησε τη συμμετοχή της στην Ολυμπιακή ρεγκάτα που διοργανώνεται για 19η χρονιά στα Κανάρια νησιά.

Μετά από τρεις ιστιοδρομίες η 23χρονη πρωταθλήτρια βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατάταξης έχοντας τέσσερις βαθμούς ποινής. Η Καραχάλιου τερμάτισε δύο φορές πρώτη (στην πρώτη και τρίτη ιστιοδρομία), ενώ είχε και μία δεύτερη θέση.

Μάλιστα, πέρα από την κατάταξη των γυναικών είναι πρώτη και στη συνολική έχοντας πίσω της τον Ισπανό, Αλφόνσο Φερνάντες.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics