Breaking News
17 Νοεμβρίου 2018

Ο Dimitris Tsielos είναι με τον Nikos Kritikos.



O Meletis Kakoumpavas ήταν ο μεγάλος νικητής στην μάχη με τον Jermaine Soto πριν λίγες ώρες στην main card του «FFC 34».

Ο κορυφαίος Χαλκιδαίος κικμπόξερ κατάφερε να κατεβάσει με ψηλό λάκτισμα στο κεφάλι τον αντίπαλό του Jermaine Soto. Έναν μαχητή που πριν λίγους μήνες έπαιξε στο GLORY και με πολλές εμπειρίες στο βιογραφικό του.

Ο 'Nightmare' που παλαιότερα μας έχει αποδείξει πως τα χερια είναι το δυνατό του όπλο για νοκ άουτ, στα τελευταία ματς δείχνει πως και τα πόδια του ... «σκοτώνουν».

Στην γωνία του βρέθηκε ο προπονητής του Nikos Kritikos στο 'Kritikos Camp' και φυσικά εκεί δίπλα του ο μάνατζέρ του Χρήστος Παπαναγιώτου που εργάζεται για το 'FFC' στην Αμερική και του έδωσε αυτή την ευκαιρία ...
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics