Breaking News
09 Απριλίου 2019

O Παναγιώτης Σκαρλάτος και η Ειρήνη Τέντα στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μπάντμιντον ανδρών-γυναικών.

 


Πρωταθλητές Ελλάδας οι Σκαρλάτος και Τέντα στο μπάντμιντον

Τα Ιωάννινα φιλοξένησαν για πρώτη φορά ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα και, κατά γενική ομολογία, ήταν ένα από τα πλέον εντυπωσιακά.

Στους άνδρες, ο Παναγιώτης Σκαρλάτος, Ν0.2 του ταμπλό, «εκθρόνισε» τον Σταμάτη Τσιγκιρδάκη, ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια είχε στεφθεί πρωταθλητής και, μάλιστα, με «ανατροπή» (14-21, 21-16, 21-15). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Πασχάλης Μελεκίδης και Άγγελος Κυριακόπουλος.

Στις γυναίκες, η Ειρήνη Τέντα ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, καθώς επικράτησε με 2-0 (21-13, 21-13) της Αλεξάνδρας Αποστολοπούλου. Το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι Μαρία Σωτήρογλου και Ευγενία Βαγγέλη.

Στο διπλό ανδρών, οι Πέτρος Τέντας και Σταμάτης Τσιγκιρδάκης κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Θανάσης Γεράνης και Μάριος Μπουλίος, ενώ το χάλκινο κατέκτησαν οι Βασίλης-Δημήτρης Όρλης και οι Άγγελος Κυριακόπουλος-Γιάννης Σκιαδάς.

Στο διπλό γυναικών, πρώτευσαν οι Ειρήνη Γκουκλέρη και Ειρήνη Τέντα. Το ασημένιο κατέκτησαν οι Ελένη Μελεκίδου και Χριστίνα Βασιλοπούλου, ενώ το χάλκινο μετάλλιο φόρεσαν στο στήθος οι Ιωάννα Καρέτσα-Μαργαρίτα Τζήκα και Φωτεινή Καλιτσουνάκη-Γεωργία Τάλλαρου.

Τέλος, στο μικτό διπλό πρωταθλητές Ελλάδας στέφθηκαν οι Πέτρος Τέντας-Ειρήνη Γκουγκλέρη. Στον τελικό, έκαμψαν την αντίσταση των Πασχάλη Μελεκίδη - Ελένης Μελεκίδου, ενώ στο βάθρο ανέβηκαν οι Βασίλης Ορλης - Μαργαρίτα Τζήκα και Βασίλης Βασιλόπουλος- Ευγενία Βαγγέλη.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics