Breaking News
30 Ιανουαρίου 2016

Η ουσία μετράει! Η Μπαρτσελόνα έκανε τα βασικά κόντρα στην Ατλέτικο και φέρνοντας τούμπα το ματς (2-1)… εξαφανίζεται στην κορυφή. Με εννιά τελείωσαν οι ροχιμπλάνκος που χτυπούσαν στο ψαχνό. 

 

Μπαρτσελόνα είναι, δικαιούται να μην παίξει και μπαλάρα σε ένα παιχνίδι! 

Ακόμα και έτσι όμως οι Καταλανοί ήταν αποτελεσματικοί κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και κάνοντας την ολική ανατροπή, επικράτησαν 2-1και ξέφυγαν τρεις βαθμούς από τη σημερινή τους αντίπαλο. Κι ενώ έχουν και ματς λιγότερο! 

Ο Κόκε άνοιξε το σκορ για τους ροχιμπλάνκος, ωστόσο Μέσι και Σουάρες μέσα σε διάστημα οκτώ λεπτών έφεραν «τούμπα» το παιχνίδι και οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη. 

Πολύ ξύλο από τους Μαδριλένους (που πάντως το πάλεψαν για να μην φύγουν ηττημένοι από το Καμπ Νου), με τους Φελίπε Λουίς (44’) και Γκοντίν (65’) να αποβάλλονται δικαίως. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics