Breaking News
19 Ιανουαρίου 2021

Προβάλλεται κάθε μέρα μια Παραολυμπιονίκης σε ραδιόφωνο και τηλεόραση

Η Γαλλική Παραολυμπιακή και Αθλητική Επιτροπή (CPSF) άρχισε να προβάλλει μερικές από τις καλύτερες γυναίκες Παραολυμπιονίκες της χώρας ως μέρος εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για τη βελτίωση της εκπροσώπησης των γυναικών στον αθλητισμό.

Αρχίζοντας από την περασμένη Κυριακή (17 Ιανουαρίου), η πρωτοβουλία ξεκίνησε από το Ανώτερο Συμβούλιο Οπτικοακουστικών Θεμάτων (CSA) της Γαλλικής Κυβέρνησης, όργανο που επιβλέπει την τηλεόραση και το ραδιόφωνο,

Η πρωτοβουλία αυτή «# PlusDeSportAuFéminin» ή #SportFeminineAlways στα αγγλικά, άρχισε για πρώτη φορά το 2014, όταν μια μελέτη του CSA έδειξε ότι μόνο το 7% των αθλητικών εκπομπών αφορούσε γυναίκες.
Από το 2016, μια στρατηγική κινητοποίησης έχει εφαρμοστεί από το υπουργείο Αθλητισμού και Ισότητας των Φύλων, καθώς και από τη Γαλλική Εθνική Ολυμπιακή και Αθλητική Επιτροπή (CNOSF) και το CPSF.

Από τότε, έχει πραγματοποιηθεί μια ετήσια συνάντηση, που εξέτασε πώς να βελτιώσει την παρουσία των γυναικών αθλητριών, σε τηλεόραση και ραδιόφωνο, πριν από την έναρξη της εκστρατείας μέσα στο μήνα.
Από την περασμένη Κυριακή, το CPSF προβάλλει καθημερινά μια γυναίκα Παραολυμπιονίκη, στα κανάλια κοινωνικών μέσων, με πρώτη την Λουίζ Σταντέρ, η οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στους Παραολυμπιακούς της Ατλάντα το 1996, στην ιππασία.

Χθες (Δευτέρα) η οκτώ φορές πρωταθλήτρια Παραολυμπιακού αλπικού σκι Μαρί Μποσέ (φωτό), αναγνωρίστηκε για τα μετάλλιά της στο Σότσι το 2014 και στην Πιονγκτσάνγκ το 2018.

Το πιο πρόσφατο όνομα στο προσκήνιο είναι η κωπηλάτης Ναταλί Μπενουά, η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ γυναικών στο Λονδίνο το 2012. Η Μπενουά, στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2020 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο το 2019, δείχνοντας ότι είναι σε καλή φόρμα πριν από τους Παραολυμπιακούς του Τόκιο το καλοκαίρι.
sports3.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σνόου βόλεϊ: Δεύτερη χαμένη σεζόν στην Ελλάδα, δύο τουρνουά στην Ελβετία (vid)

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics